Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
- leslieke
Aktív témák
-
KovácsGéza
tag
válasz sacaboy #24794 üzenetére
Pedig nem cserélik a tetvek, mert - bár ezt nem mondták ki egyszer sem - szerintük szakszerűtlen kezelés miatt történt, de nagyon komolyan mondom, és ugye erre bizonyítékom is van, semmilyen külső fizikai sérülés nincs sem a dobozon, sem a káván, a borításon, de még a kávát takaró fólián sem! Lehet, hogy én gondolom rosszul, de ha egy ilyen sérülést én okoztam volna valamilyen fizikai behatással, akkor annak külső nyoma kellene, hogy legyen, legalább egy karcolás, de itt még az sincs.
Akkor kezdjek el balhézni?
[ Szerkesztve ]
Monsieur! Azonnal kovessen engem, bitte!
-
grandtour2
tag
válasz sacaboy #24794 üzenetére
"3 napon belül bármilyen hibával kötelesek" ez azért nem teljesen van így, főleg nem MO-n.
Gondolom azért nem cserélték rögtön, mert a szervíz szakvéleményét kérik, h a vásárló hibájából történt-e a törés.
Természetesen nem a vevő törte el, de, ha ad a szervíz ez ellen egy szakvéleményt, akkor lehet sokévig pereskedni :-(Én is láttam egy webshopos helyen a tévémet 20 ezerrel olcsóbban, de végül is nem mertem megvenni, és ahol megvettem ki is próbáltam + dead pixel tesztet is nyomtam, kapásból az első példány középen főpixel hibás volt.
Remélem sikeresen megoldódik még karácsony előtt a problémája.
-
Hegyirabló
veterán
válasz sacaboy #25569 üzenetére
Ezen nem lepődöm meg.
Ha jól tudom a Sony paneljeit is a Csamcsung gyártja.
Ha már ennyire otthon vagy a panelokban, nem tudod véletlenül ennek [link] hány bites a panelja?
[ Szerkesztve ]
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
kugyu21
senior tag
válasz sacaboy #26959 üzenetére
Az STB-vel kártya nélkül is lehet fogni a szabadelérésű csatornákat (akár S, akár T, C esetén ennek nincs értelme), a kártya csak az előfizetésesekhez kell. Ennek a logikának a mentén terveztem ennek a modulnak a használatát, kártya nélkül, a szabadon fogható DVB-T csatornákhoz.
Szerinted kártya nélkül, csak a modul bedugását nem kellene érzékelnie a tv-nek?
Mert nekem már itt hal el a dolog, hogy ugyan kártya nélkül próbáltam, de szerintem annyi elektronika a modulban is van, hogy arra valamit reagálnia kellene a tv-nek. De nem teszi. -
Body80
csendes tag
válasz sacaboy #27768 üzenetére
A dvb-c megléte nem hülyeség, én pl két három dig. adót tudok fogni vele analóg előfizetéssel. Meg aztán ki tudja, lehet a jövőben elterjed itthon is az, mint nyugaton, hogy a szolgáltató rád bízza, kérsz-e set top boxot a digitális kábel előfizudhoz, vagy csak a smart kártyát... Na akkor meg jó ha van a tv-ben dvb-c. A dvb-t ilyen silány adó választék esetén valóban nem ér sokat...
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EAFC 25
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 1 / 2
- Hálózati / IP kamera
- OTP Bank topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest