- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
Aktív témák
-
Body80
csendes tag
válasz
sacaboy #27768 üzenetére
A dvb-c megléte nem hülyeség, én pl két három dig. adót tudok fogni vele analóg előfizetéssel. Meg aztán ki tudja, lehet a jövőben elterjed itthon is az, mint nyugaton, hogy a szolgáltató rád bízza, kérsz-e set top boxot a digitális kábel előfizudhoz, vagy csak a smart kártyát... Na akkor meg jó ha van a tv-ben dvb-c.
A dvb-t ilyen silány adó választék esetén valóban nem ér sokat...
-
kugyu21
senior tag
válasz
sacaboy #26959 üzenetére
Az STB-vel kártya nélkül is lehet fogni a szabadelérésű csatornákat (akár S, akár T, C esetén ennek nincs értelme), a kártya csak az előfizetésesekhez kell. Ennek a logikának a mentén terveztem ennek a modulnak a használatát, kártya nélkül, a szabadon fogható DVB-T csatornákhoz.
Szerinted kártya nélkül, csak a modul bedugását nem kellene érzékelnie a tv-nek?
Mert nekem már itt hal el a dolog, hogy ugyan kártya nélkül próbáltam, de szerintem annyi elektronika a modulban is van, hogy arra valamit reagálnia kellene a tv-nek. De nem teszi. -
grandtour2
tag
válasz
sacaboy #24794 üzenetére
"3 napon belül bármilyen hibával kötelesek" ez azért nem teljesen van így, főleg nem MO-n.
Gondolom azért nem cserélték rögtön, mert a szervíz szakvéleményét kérik, h a vásárló hibájából történt-e a törés.
Természetesen nem a vevő törte el, de, ha ad a szervíz ez ellen egy szakvéleményt, akkor lehet sokévig pereskedni :-(Én is láttam egy webshopos helyen a tévémet 20 ezerrel olcsóbban, de végül is nem mertem megvenni, és ahol megvettem ki is próbáltam + dead pixel tesztet is nyomtam, kapásból az első példány középen főpixel hibás volt.
Remélem sikeresen megoldódik még karácsony előtt a problémája.
-
KovácsGéza
tag
válasz
sacaboy #24794 üzenetére
Pedig nem cserélik a tetvek, mert - bár ezt nem mondták ki egyszer sem - szerintük szakszerűtlen kezelés miatt történt, de nagyon komolyan mondom, és ugye erre bizonyítékom is van, semmilyen külső fizikai sérülés nincs sem a dobozon, sem a káván, a borításon, de még a kávát takaró fólián sem! Lehet, hogy én gondolom rosszul, de ha egy ilyen sérülést én okoztam volna valamilyen fizikai behatással, akkor annak külső nyoma kellene, hogy legyen, legalább egy karcolás, de itt még az sincs.
Akkor kezdjek el balhézni?
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külpolitika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy ruhás topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Google Pixel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Teufel Sounddeck Streaming Sounddeck + WiFi
- Harman Kardon AVR 151S HDMI USB NET 5.1 házimozi erősítő + gyári táv 5x 75W
- HP HYPERX Cloud III Wireless gaming headset (77Z46AA) VADI ÚJ
- Kis hibás Denon AVR-X2100W HDMI Bluetooth WiFi USB NET 7.2 házimozi erősítő gyári távval 7x 150W
- Golf 4 autóspecifikus mélynyomó szett. Crunch GPX500.2 + Hertz ES 200.5 + Golf4 OEM láda
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest