Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A fénynél gyorsabban
- leslieke
Aktív témák
-
Produkció
senior tag
válasz szacsee #10008 üzenetére
full hd, nekem az van szgéphez, 8800gts512 és semmibe se akadok bele, igaz pl crysissal meg hasonló hülye játékokkal nem is játszok....COH ment fullon, TEDU, NFSPS,cod2-cod3...asszem kb ezekkel játszottam mióta megvettem....sok játék nem ismeri még az 1920*1080at csak az 1920*1200at....így egyelőre ha monitort veszel ilyen felbontásban akkor jobban jársz...igaz az új játékok mind1ike valószínűleg ismeri, de pl ilyen hogy nfs mw, nem ismerte csak 1024be ......ja mellesleg samu 37m87, ha lenyomom 1280*1024be nekem így félméterről-1méterről nézhetetlen a kép 1920 után....szgépre szerintem baromság már hdready tvt venni hosszú távra, és ez a modell aránylag olcsó már és szerintem jólbevált típus, cifu szerint is
[ Szerkesztve ]
Az autónak 3 betűből áll a neve: BMW!!!!! BMW E36 M3 3.2 a PRODUKCIÓ :P
-
malacyka
tag
válasz szacsee #10499 üzenetére
Ezért fura nekem is. Mert ugye ha 1080p, akkor az full HD kell, hogy legyen. A 24p-t persze tudhatja, bár ebben a kategóriában ez elég ritka. Hencsei fórumtársunknak ilyen van, váltottunk pár privit, ő azt írta, hogy támogatja a 24p-t.
Az a nagy élvezet, mikor az él vezet!
-
Alex91
félisten
válasz szacsee #14555 üzenetére
Na, elarulom neked, hogy PC-nel eleg lesz neked a 60 Hz is !
A CRT-nel nem mindegy, LCD-nel meg mindegy a frissitesi frekvencia. Tehat ugyanugy nem fog villodzni 60 Hz-en, mint 75 Hz-en, vagy akar 100 Hz-en.
De egy kicsit keress mar utana Google-n, Wiki-n, ha nem vagy tisztaban a dolgoknak...!
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
denes242
aktív tag
válasz szacsee #20299 üzenetére
ez az olimpia elott volt meg, upc mediabox-szal, sima sd adas.
a hd az jo minosegu. az sd - szerintem, kozelrol - blokkos.
amugy en is neztem az olimipiat hd-ban, de ez hogy jon ide?szerk: egyebkent amikor epp sd adas van a hd csatornan (fekete kerettel, pl. eurosporton), na az bar sd, de nem blokkos - mert nyilvan a hd csatornat sokkal nagyobb bitrataval adjak.
[ Szerkesztve ]
P5B Deluxe - Q6600@3.0Ghz - Zalman CNPS9700 - GEIL Black Dragon - FSP Epsilon 600 - Thermaltake Armor Jr. - Debian Linux
-
-
szacsee
nagyúr
válasz szacsee #21289 üzenetére
Helyesbítek alábbi kártyákat támogatja a driver:
GeForce GTX 280 GeForce GTX 260 GeForce 9800 GTX+ GeForce 9800 GTX
GeForce 9800 GX2 GeForce 9800 GT GeForce 9600 GT GeForce 9600 GSO
GeForce 9500 GT GeForce 9400 GT GeForce 9300 GS GeForce 9300 GE
GeForce 8800 Ultra GeForce 8800 GTX GeForce 8800 GTS 512 GeForce 8800 GTS
GeForce 8800 GT
Lejárt a modidő és csak most vettem észre, hogy pl 8400-8600-at nem támogatja.[ Szerkesztve ]
-
bigdigit
addikt
válasz szacsee #22243 üzenetére
nehéz lesz elmagyarázni mert tele van a net téves infókkal is.
itt van pl a samsung 46a856.van ahol azt írják dvb-t mpeg4...van üzlet amit felhívtam és meg vanak győződve róla csak mepg2.
most akkor mi a kuki van?
úgy látszik mindenhol csak a low-end kategóriával vannak elfoglalva.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest