Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#22693) gyerpi


gyerpi
aktív tag

Sziasztok!!!

Azt szeretném megtudni ( mivel nagyon laikus vagyok e téren), hogy milyen tv-t érdemes venni LCD-t full HD-t ( Sony-ra vagy Panasonic-ra gondoltam)vagy sima plazmát ( Samsung, Panasonic és mondjuk azért sima plazma mert a full HD-s palzmák elég drágák és a pénz elég fontos tényező nekem). Ezért írok ebbe a topikba mert LCD vs plazma topik nincs és szeretném tudni mi az egyiknek másiknak előnye és hátránya. Olyan összképet szeretnék kapni és az egészet mérlegre tenni vásárlás előtt. Csak sima tv nézésre lesz max. azért lesz összekötve a PC-vel, hogy 1-2 filmet megnézzünk rajta.
Mondjuk amit így mint laikus tapasztaltam leírok:
Plazma: csatorna logók beégések - ezek még léteznek ? mert régebben elég sok gond volt velük ha jól tudom és ugye bár ezeket a logókat az ember nem tudja eltávolítani ( kábeltévé van otthon), de viszont amiket nézegettem elég szép kép van és bármilyen szögből is nézi az ember mindig tiszta a kép.
LCD : az ember csak szemből kap tökéletes képet már egy bizonyos szögből olyan a kép mintha tejjel leöntötték volna a képernyőt, de viszont full HD -t kapok a sima plazma áráért ami nem rossz abból a szempontból, hogy állítólag a jövő a full HD.
Válaszokat előre is köszönöm.
Bocsi, hogy nem olvastam át több száz hosszt ( biztos van erről a témáról egy pár sor már írva).

XFIRE : gyerpi steam:gyerpi543

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.