Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Grabovsky2

tag

Itt vannak a beígért képek.

Mindenki döntse el, hogy leszedi e vagy sem az AG fóliát.
    DE!!!
    Ha leszeded, akkor úgy vigyázz a felületre ami megmarad, mint a hímestojtásra!
    Én nem figyeltem és az egyik kis kilógó sorja megbarmolta a polárfóliát....
    Eredmény:
    Azon a helyen, ahol megsérült nincs kép!!!! A szerencsém a szerencsétlenségben, hogy ez a kivetített képen nem jelenik meg. :Y :W :N

AG leszedése előtt: [kép]

AG leszedése után:[kép]

Talán a képek nem adják vissza, de sokkal élesebb és fényesebb a kép. Lehet, hogy ez csak ilyen kevés fényerőnél jön elő ennyire, de hatalmas a különbség. Ha megfigyelitek a régebbi képek széle el van mosódva és halványabb egy leheletnyit (ez az optika hibája, gondoltam én) , de most, hogy jóval több fény megy át az lcd panelen így eltűnt ez a csík a kép két szélén. Itt jegyezném meg, hogy a proji ugyanarra a távolságra van és nem változott a szöge sem.

Tehát:
    Akinek van vér a pucájában, vagy két lcd-je van próbálja meg leszedni az AG-t. Nem fogja megbánni.

Az általam használt kotyvalék, ami bevált (saját fejlesztés) 50% víz és 50% ablaktisztító az alkoholos fajtából clin universal felirattal.
    Nekem más nem szedte le a fóliát, de így kb 45 perc ázás után feltudtam szedni a sarkát egy varró tűvel és kb. 90perc ázás után erőlködés nélkül le tudtam húzni...
    A visszamaradt ragasztót tömény ablaktisztítóval és konyhai papírtörlővel letöröltem.

Sok sikert mindenkinek aki belevág!!!!

Új hozzászólás Aktív témák