- Argos: Az vagy, amit megeszel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabohun
csendes tag
válasz
csapos2 #1671 üzenetére
A barna folt az annyi (képekeken jól látszik), a fresnel sarkításnál nincs lefedve és ott
a falon egy idő múlva barnás sarkított fény keletkezik miközben a fresnelt kivettem nem láttam égést vagy barnuló foltot.
Igen igen ez egy jó kérdés az,hogy a lámpa és a fresnel fókuszban van-e,azt kimérem holnap, bár a láda elkészítésénél pontosak voltak a mérések ,de lehet hiba gondolom egy- két centi is.Az biztos ,hogy jól állnak a fresnelek kipróbáltam már fordított állásban csak kör alakot vetitett nekem a falra.
Foncsor nélkül se próbáltam még ,bár igazad van szerintem, mert a foncsor közepén fut át az izzó úgye ,a foncsor alsó és felső kilógó része félköríves csikot hagy a papirlapon mivel az izzón keresztül nem veri vissza a fényt annyira. Kiprószálom holnap nélküle .
Fénylik igen mert még nem találtam megoldást a ventik takarására,ott látszik igazán a két shrek képnél,az egyiknél nem volt takarva ,a második képnél meg csak részben tudtam lefedni .Ekkora izzónál nem gondoltam volna ,hogy ennyit számit.
A fény fókuszálásával is lehet még gond .Ödönnek amikor itt volt nálam volt egy jó ötlete,az izzót bele kell ültetni állmennyezeti neonos megvilágításnál használt u- alakú borításba vagy mint a közvilágításnál használt fényvisszaverő u-alakú fémbe aminek a belseje krómozott vagy csiszolt aluminium,hisz ilyenkor csak előre fele szórja a fényt.
Mit szólsz a szörmedvényemhez
Köszi az ötleteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (3/2 ventis) INGYEN FOXPOST
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Enermax Liqmax III ARGB 360 (Lefogató hiányos+sufni tuningra csakis) INGYEN FOXPOST
- Be Quiet Pure Base 600 Window
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest