- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZimmerZoom
csendes tag
Üdv mindenkinek! Allinbox fél éves szemezgetése után végre elkészítettem első projimat, igaz ezt még csak zsebTV-ből, egy viszonylag nagyobb diavetítő optikával, az egész egy 15x15x30-as dobozban. 255.000 candelás ledeket használtam 10mm-est (100ma) összesen 12 db-ot. Hogy kiküszöböljem a sötét réseket a LED-ek között egy tejszerű fóliát tettem az lcd-re, amely valamelyest homogenizálja a kapott fényt, mivel a ledek 30 fokos szögben világítanak és csúnya lenne a kapott kép. Kb tudtam mire számítsak, csakhogy full sötétségben használható a cucc, ráadásul a kis felbontás miatt teljes élességnél fellép a pixelháború tünete. Így elgondolkoztam azon, hogy mi lenne ha egy kisméretű kondenzor lencsét tennék be a ledek elé és kivenném az áttetsző fehéres fóliát, akkor a KisTV paneljén feljebb tudnám tekerni a kontrasztot, ezáltal a színek is erősödnének, valamint nem lenne olyan zavaró a pixelháló. Mit gondoltok? Vagy dobjam ki belőle a ledeket és tegyek bele 150w-os fémhalogént? Nem voltam biztos a dolgomban, ezért átengedtem Polszkinak Vaterán a kondenzorokat tükörrel
(Mellesleg sok sikert hozzájuk) Mihamarabb szeretném fixálni a projim, hogy belevághassak a 15 colos témába, de neten mindenhol a buta 310x310-es fresneleket lehet csak kapni a buta levágott sarkaikkal... :S Tippeket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- PlayStation 5
- Hálózati / IP kamera
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- be quiet! Pure Rock 2 INGYEN FOXPOST
- Corsair HXi Series HX1500i 1500W 80 PLUS Platinum Tápegység INGYEN FOXPOST
- be quiet! Dark Rock Pro TR4 INGYEN FOXPOST
- Fractal Design North XL Charcoal Black TG Dark - makulátlan
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15APH8 15 notebook - R7 7840HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 213T 4:3 1600x1200 VA monitor eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest