Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajusz15
senior tag
Sziasztok!
Ha nem történik semmi változás, akkor szeptember elején én is lézerszemű leszek ( Visumax ) és ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem. Femtot szerettem volna, viszont valami nem oké a szememmel, ezért pont az esett ki, amit kinéztem magamnak, így a gyógyulási idő miatt maradt a Visumax. A kérdésem az lenne, hogy táplálékkiegészítők terén van már valami komolyabb fejlemény, esetleg akiket műtöttek és már szednek fehérjét, tudnának tapasztalatokat írni? Nem versenyszerű a dolog, de nem is mondanám magam "kicsinek", illetve egészen fontos szerepet tölt el a testépítés az életemben, ezért lenne fontos a dolog. 2 hetet mondtak kondi kihagyásra, én olyan 4 hétnél hamarabb azért nem mennék, ezalatt - gondoltam én - majd húst hússal meg fehérjeporral kihúzom komolyabb izomveszteség nélkül, aztán mondták/olvastam, hogy FÉL ÉVIG majdhogynem tilos!? Szóval volt/van itt olyan, aki bevállalt mondjuk 1-2 hónappal a műtét után a port, ha nem is dupla adaggal, de mondjuk egy 20g fehérje/nappal? (Pár kommentet elolvasva lassan azért is örülök ha éles lesz a látásom, az összeesés nem is tűnik annyira problémának
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest