Hirdetés

2024. május 27., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#19210) Csabroncka válasza whited (#19191) üzenetére


Csabroncka
addikt

Az az igazság , hogy a jelenlegi árakat nem is a fizetésekre szabták! Öröklés, vagy családi vállalkozás nélkül nagyon nehéz, még nettó havi egy millás keresettel is (józan ész mellett) ami ugye több mint jó.
80-100 milliós ingatlanokról beszélünk, amiket a fenti fizetésből még jó akarattal is csak neccesen tudsz megvásárolni 0-ról, ezeket nem CSOK-ra veszik :( !

Most a Balatont felejtsd el. Egy dologgal vigasztald magad, hogy egy Balatoni szedett-vedett nyaraló nem ér 5-10 millánál többet, ebből az összegből hova tudnál elutazni (hányszor) és milyen színvonalon?

Mos pontosan a túlárazott szétrohadt "strandközeli" forfából épült cocialista nyaralókra gondolok 20-30-40-50 millákért hírdetgetve.

Ugyanakkor az is biztos, hogy ez nem marad mindig így: egyrészt vannak építési szabályok, amikre egy idő után berágnak az önkormányzatok, másrészt a legtöbb zártkerten csak villany, vagy jóindulattal csak víz és villany van egyéb szolgáltatás (bót) 10 km-re.

Idő kérdése a korrekció, de pont a Balatonnál megint egy irányba mutatnak a nyilak, pedig örültem volna ha a Horvát tengerpartot találja meg a NER! Nézted ott mennyiért lehet nyaralót venni, meg fogsz döbbenni, keress rá!

"in medias res"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.