Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:49:35

LOGOUT.hu

Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5039) King Unique válasza Zamma (#5037) üzenetére


King Unique
titán

Ez a topik a 2,5"-os külső házakkal foglalkozik, itt az ügyben lehet érdeklődni. A gyárilag készre szerelt megoldások a külső merevlemezes téma fő topikjába tartoznak, ahol pont nemrég volt szó a tévén történő használatról. Az ott linkelt hozzászólásokban + az ottani téma összefoglalóban is le van írva arra vonatkozóan a lényeg. Azaz többek között az is, hogy a biztos kompatibilitás, konkrét tapasztalatok stb. felől elsődlegesen értelemszerűen a tv-készülék gyártójának a topikjában érdemes érdeklődni és/vagy rákeresni ott bizonyos információkra, mint pl. ezek és ezek.

Ha azokat az 500 GB-os modelleket simán "vitte" a tévé, akkor ugyanazon / egyéb sorozatok 1 TB-os modelljeit is kellene. Ami ilyen szempontból problémás lehet, az a 2 TB feletti tárolókapacitású külső merevlemezek kezelése, ha azt, illetve a GPT-t nem támogatja a tévén lévő OS. Valamint USB-n a tápellátás, ha csak 1 db 0,5 A-es USB-port van a tévén. De ha az 500 GB-os modellek állítólag stabilan működtek így is, akkor jó esetben az 1 TB-osok is fognak, ahol az utóbbiaknál a modern, SMR típusok rendszerint eleve 1-tányérosak.
Egyébként meg ha webáruházból online vásárolod meg a külső házat, vagy a gyárilag készre szerelt 2,5"-os külső merevlemezt, akkor adott a 14 napos elállás joga. Vagyis ha esetleg nem válna be az eszköz a tévéhez, nem kompatibilis vele stb., akkor vissza lehet küldeni, visszakérni a vételárat és egy másikat venni helyette, ilyen egyszerű.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.