Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
1tom
aktív tag
Sziasztok!
Létezik Linuxos 19.3 Kodi verzióhoz Project Mayhem III skin ? Eddig Xbox classicon használtam XBMC-t, és a eredeti Kodi skin nekem nagyon szokatlan.
Bunkók kiméljenek! Amiga rulez always!
-
brazos
senior tag
Nincs!
A 18-as Leia alá van egy 2020-as kiadású csomag, innen erről az oldal jobb részéről elérheted:
https://github.com/qqbenq/skin.pm3-hd/releases
vagy innen is:
https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=343463Viszont Kodi-19.3 alá a telepített Kodi-ból letölthető a régi Confluense skin,
-- Settings > Interface > Skin > Get More --
ha már annyira nem tetszik az új forma. Nekem sem tetszett, amikor kijött, én is Linux alatt a régi Confluense skint használtam, de idővel megszoktam az új skint, és ma már jobban eligazodok benne, mint a régiben.[ Szerkesztve ]
-
maki0308
csendes tag
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy van egy Samsung tvm arra telepítettem az emby szervert eddig tökéletesen működött de tegnap előtt cserélték a modemet és azóta nem tudok belépni
Most az új szerver hozzáadásánál tartok de hiába írom be az IP címet sajnos mindig hibát ír ki nem tudom mi lehet a baj
Régen a másikat sikerült megoldani akkor is segítséggel
Remélem valaki tudd segíteni amit előre is nagyon szépen köszönök 🙂 -
brazos
senior tag
válasz maki0308 #37907 üzenetére
Ilyen kérdéshez nem árt a modem rendszerét, típusát sem hozzátenni, valamint a használt oprendszer típusát is megadni.
Ha nem találjuk az Emby szervert, akkor ellenőrizze, hogy a Smart TV Ethernet vagy Wi-Fi kapcsolaton keresztül csatlakozik-e az otthoni hálózathoz, majd írja be a szerver IP-címét és portszámát az alkalmazás kezdőképernyőjére ( ami alapvetően 8096 ). -
brazos
senior tag
-
maki0308
csendes tag
válasz brazos #37911 üzenetére
Hát sajnos látható a hozzá nem értésem, de igen kábel modem van a tv Wi-Fi n keresztül kapja a netet 1gb/s a net
Arra gondoltam hogy valamit állítani kellene a neten magán a számítógépen de sajnos ez sem tiszta, pl hogy fix legyen az IP cím de nem nagyon tudom hogy kell és hol kell, abban sem vagyok biztos hogy ez lehet a megoldás[ Szerkesztve ]
-
Valentino13
csendes újonc
Sziasztok! A kérdésem hogy a kodihoz létezik launcher vagy skin ami egy gyerek számára átláthatóbbá/ kezelhetőbbé teszi?
Vagy olyan amiből indítóparancsokat tudok kirakni a mi box főképernyőre vagy olyan hogy a kodit elindítva ne kelljen belépni az add-ons>video>livestream>tv stb vonalon hanem
Belépek a kodiba és ott rögtön egy shortcut csomag legyen amiben a kedvenc tv-i lennének.
Létezik ilyen? Valami "letisztult" verzio.
Köszönöm -
brazos
senior tag
válasz Valentino13 #37913 üzenetére
Hogyan kell használni a Kedvenceket a Kodi-ban? - kicsit fura a cikk magyarítása, de azért érthető. [link]
-
gyűrű
addikt
válasz Valentino13 #37913 üzenetére
Az összes főmenü pontot letiltod, aztán ahogy brazos írta csak a kedvenceket hagyod meg, oda mindent be tudsz tenni...
-
baly81
aktív tag
Sziasztok!
Bocs, ha alapvető lenne a kérdés, de most nincs időm visszaolvasgatni a fórumban...
Arra lennék kíváncsi, hogy Windows 10 OS-re melyik Kodi verziót telepítsem fel, amelyikkel jelenleg a legtöbb funkció működik? (Linuxról jövök vissza Winre, de ott pl. legutóbb már a keresés sem működött jó pár kiegészítőben.) Köszönöm a választ!Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos!
-
brazos
senior tag
válasz baly81 #37917 üzenetére
A kérdés így nem értelmezhető, pl. mit értesz az alatt, hogy idézlek: ...amelyikkel jelenleg a legtöbb funkció működik? (Linuxról jövök vissza Winre, de ott pl. legutóbb már a keresés sem működött jó pár kiegészítőben.)....
Konkrétan milyen funkciókra vagy kíváncsi?
Továbbá, -bár ezt már nyilván tudod, hiszen linuxról jöttél át- az új, 19-es verzió alatt számos régi addon már nem működik, így a felhasználni kivánt Kodi verzióját inkább az fogja meghatározni, milyen addonokat használsz naponta! A MovieShark repóban lévő addonok egy része Kodi-19 alatt nem működik, de ezt nyilván magad is tudod, míg egyéb addonok esetében utána kell nézni, hogy a kérdéses kiegészítőt melyik kodi verzióra készítették, illetve -mert ilyen is van- fut e az addon mindkét (18 és 19)Kodi verzió alatt.[ Szerkesztve ]
-
baly81
aktív tag
válasz brazos #37918 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
MSRepót használok. Az azon belüli Net mozi, Online filmek, Mozi csillag és néha az Online stream addont használtam. Manjaro Linuxon a 19.3 verzióval, az fentebb említettekben nem tudtam keresni. Ezért szerettem volna azt megtudni, hogy azok a 19.3-ra nem voltak e még felkészítve, vagy az én készülékemben volt a hiba. Mivel a gépet újratelepítem és sajnos nem tudom elkerülni a Windows-t, így jött a kérdés, hogy win10-re meyik verziót ajánljátok![ Szerkesztve ]
Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos!
-
brazos
senior tag
válasz baly81 #37919 üzenetére
Az MSRepo-t ha felteszed pl. Kodi-19-re, abban úgy is csak azok addonok jelennek meg, amik futnak Kodi-19 alatt. Az hogy egyes addonokon belül nem érsz el dolgokat, az nem az addon hibája, de ezt már sokadszor elmondtuk. De van olyan is, mint pl. tegnap a woofvideó addonnál, hogy nem minden jött be, a weboldalra fellépve láttam, hogy az oldalt megújították, és így elképzelhető, hogy ezalatt pár dolog nem volt elérhető.
Azután, pl.Kodi-19-re ezek is simán felmennek, és működnek:
repository.host505-2.5.zip
plugin.video.theoath-4.10.06.zip[ Szerkesztve ]
-
Flowtation
őstag
Sziasztok!
Egy eddig általam nem látott problémába ütköztem. Van egy pár film aminek a lejátszása ugyan elindul, de egyből megjelenik egy előtöltés felirat, ami elég sokáig tart (1-2 perc) majd utána megy egy kicsit megint a lejátszás és újra ez történik. Sima sd filmek, amik ugyanúgy a nason vannak mint minden más, hd anyagokkal ilyen nem fordult még elő.
Mitől lehet ez és hogyan tudom orvosolni?
Köszönöm a válaszokat!Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
brazos
senior tag
válasz Flowtation #37927 üzenetére
Lehet kezdi megadni magát a nas-ban lévő merevlemez. Nem ártana egy felület ellenőrzést megejteni.
Vagy a kérdéses sd flmek sérülhettek meg, ezért tart tovább beolvasni őket, és addig nincs adat, amíg normálisan nem tudja azokat beolvasni a merevlemezről. Nem ártana a kérdéses filmekről mentést csinálni egy jó állapotban lévő másik merevlemezre.[ Szerkesztve ]
-
Flowtation
őstag
válasz brazos #37928 üzenetére
Köszi!
Ugyanarról a lemezről más film megy rendesen. De azért megpróbálom, átteszem a filmeket egy másik vinyóra, hogy ott mi a helyzet.
Viszont laptopon (és wifin) ugyanezek a filmek, pl. vlc-vel simán mennek (sőt talán a tv saját lejátszójával is, de ezt még ellenőriznem kell), szóval, nem tudom mi lehet a gond...Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
brazos
senior tag
válasz Flowtation #37929 üzenetére
A kérdésedben nem tértél ki arra, hogy alapesetben, -amikor a leírt hiba jelentkezik- hogy milyen eszközzel, lejátszóval vagy médiaszerverrel nézed a nason lévő filmet. Mert ez is okozhat hasonló tüneteket, főleg, ha netán a médiaszerver lejátszáskor, sztreameléskor nekiáll transzkódolni a filmet. Ez is -meg még pár más is- okozhatja azt, hogy meg-megáll a lejátszás egy időre.
[ Szerkesztve ]
-
Flowtation
őstag
válasz brazos #37930 üzenetére
Igazad van, ez kimaradt. Szóval a helyzet a következő:
Van egy nas omv-vel egy fizikai gépen (fujitsu tx100), ezen fut a transmission is, ezzel töltök le. Gbit LAN hálózat van, a médialejátszó pedig egy beelink mini MXIII-II S905x box, CoreElec-el, 9.2.0, Kodi 18.4. Azért ez a verzió, mert a legfrissebbel (nem a matrix) azt vettem észre, hogy bizonyos idő után darabosak a filmlejátszások. Viszont ez most nem releváns mert vagy két éve van meg a box, de a darbos lejárszás nem volt jelen, de az előtöltés igen.Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
brazos
senior tag
válasz Flowtation #37931 üzenetére
A Fujitsu szerver, még ha a legegyszerűbb S1-es verziót is nézzük: [link] önmagában elegendő teljesítményt nyújt.
Az OpenMediaVault Linux szerveralkalmazáshoz meg eleve telepíthető a Plex is, de gondolom ez nálad nincs fenn a nas-on.
A Fujitsu Gigabites hálója is jó, viszont a gond inkább itt keresendő.
Ez lehet a rendszer szűk keresztmetszete, és egy nagyobb bitrátájú filmnél előfordulhat, hogy bizony ki-kimarad a jel, nem egyenletes a jelfolyam ezért sokat tölt elő a lejátszó. -
-
gyűrű
addikt
válasz Flowtation #37934 üzenetére
Kapcsold ki vagy be a hardveres gyorsitást, a lejátszó videóbeállításoknál. Nézd meg hogy akkor is akad-e.
-
consono
nagyúr
Hát ha SD, akkor biztosan nem a 100 megás interface a probléma. De ez az előtöltés így elég fura akkor... Milyen formátumúak ezek a filmek?
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
brazos
senior tag
Ezért kérdeztem, említettem a transzkódolást, mint lehetséges lassító elemet....
A régi divx, meg az első xvid codeckek még eléggé gépigényesek voltak...esetleg kódold át azt a pár filmet mkv, mp4-be... -
tcsaba007
tag
Sziasztok!
A NAVA kiegészítő nálatok működik?
Nálam semmit nem indít...
Én soha nem használtam, egy haver kérte, hogy tegyem fel neki, gondoltam előbb megnézem...
(CE 9.2.0 és Win 10 Kodi 18.8)[ Szerkesztve ]
-
veterán
A Youtube API v3-at nem tudom beállítani. Beírtam az addon-ban a 3 sor azonosítot, tudok benne videókat keresni. Viszont nem tudok belépni a fiókomba, mert dobja a hibát a jobb felső sarokban. ( Egyébként api hiábát ír, ami kb lehetetlen mivel újrageneráltam a kódot és Yatse-val másoltam be) Hol lehet a gond?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
tcsaba007
tag
Ok, köszi
-
gyűrű
addikt
Sziasztok,
megosztom az általam Kodi 19 mátrixra módosított estuary.modv4 felszínt.Letöltés telepítési leírással.
A felszín keskeny menüs, nagy színes ikonokkal, és fennt mutatja a menüpont nevét, a maximális widget helykihasználás figyelembevételével méretezve.
Opcionális dolby-vision, hdr, imax médiaikonokkal.
Kodi 18-ra nem telepíthető..[ Szerkesztve ]
-
-
BikaGT
csendes tag
Sziasztok!
Próbálom beüzemelni a magyar MS Repoban lévő Online stream tv kiegészítőt. Külön a kiegészítők menüpont alatt listából linkelve felbontásonként vagy anélkül szépen fut aránylag mindig minden. Android telefonon és android boxon egyaránt.
A kérdésem viszont. Hogyan lehetne ezt a bővítményt, illetve ennek a tv-s funkcióit betenni valahogy a TV menüpont alá, mintha IPTV szolgáltatásról beszélnénk? Láttam korábbi hozzászólásokban itt-ott erre utaló jeleket, hogy lehet ilyet az integráció menüpontban, nekem mégsem sikerül.
Milyen beállítások szükségesek ehhez az egyes menüpontokban? Tv adás+EPG műsorújság. Jó lenne erről valami tutorial vagy néhány screenshot.
Tud valaki ebben segíteni?
-
aldebaran
őstag
Feltettem, működik. Az AZ2-resurection után ez a leghasználhatóbb az összes között, viszont dizájnilag ez sokkal szebb. Gratulálok
Viszont, ha megengedsz néhány megjegyzést, ami hiányzik nekem:
- Hangváltás filmlejátszás közben egy gombnyomásra, mint a feliratnál (ahogy az AZ2-ben van)
- A film OSD automatikusan eltűnjön (ahogy az AZ2-ben van)
+ ha átvenné a widgeteket és az ikonokat az AZ2-től az lenne a nonplusultra
+ illetve a zenelejátszásnál a szöveget ha letöltené, ahogy az AZ2-ben van, de ez annyira nem lényeg.Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
brazos
senior tag
válasz BikaGT #37947 üzenetére
... mintha IPTV szolgáltatásról beszélnénk ...
Egyszerűen, kézzel, sk. Felmész az onlinestream.hu oldalra, és ott a tv-s oldalra, majd minden egyes tv adónak lemented az adó m3u fájlját, és azokból gyártasz egy teljes, saját iptv m3u fájlt, ami beadsz a PVR IPTV Simple Client addonba, és akkor a Kodi tv részénél meg fognak jelenni sorban az egyes adók. Azt azért nem árt tudni, hogy a Kodi nem mindegyik ilyen tv adó m3u-s linkjét eszi meg, így lesznek olyanok is a nagy közös listában, ami nem fognak elindulni, és ott meg fog állni a Kodi-ban a lejátszás, vagy rosszabb esetben megfagy a kodi, és csak újraindítás segít rajta.
A PVR IPTV Simple Client addon használatát a neten megtalálod.
kb. így fog kinézni az eredmény:[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest