Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu89
senior tag
válasz masvilagx3 #37039 üzenetére
Szia!
36972 hozzászólás pont ebben segít nekem is.
-
Hege1234
addikt
válasz ®abstract® #37054 üzenetére
beállítás függő
tud merevlemezre menteni vagy memóriába tölti -
törölt tag
Rájöttem idő közben, hogy az ExoShark addon pont ugyanúgy működik, mint pl a Seren, Venom, stb.. és pont azokon az oldalakon keres, ahonnan én filmezni szeretnék. Hozzá lehet adni a TMDB-hez, ahogy az előbb említett addonokat, csak egy külön player file-t kell létrehozni hozzá. Van az addon készítőjének github-ján hozzá minta file és tutorial is, de az istennek se tudom megcsinálni. Tud ebben segíteni valaki?
-
r859
csendes tag
keymap editorban hogyan tudnám beállítani, hogy a nyíl gombot nyomva tartva folyamatos legyen a görgetés (vagy akár másik gombra beállítva)?
-
azbest
félisten
-
vargalex
Topikgazda
-
FerNandor
őstag
Sziasztok,
Megint elkezdett bufferelni a youtube yatseval streamelve CE 9.2.5-ös verzión. Megint van valami gebasz esetleg?"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
válasz FerNandor #37066 üzenetére
Azt hiszem, megjavult. Befrissítettem minden addont, aztán még dobott egy videónál valami hibát, de azóta megy minden rendesen.
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
Ikolum
csendes tag
Tudtok ajánlani hasznos repo kat (ms repon kívül) amiben hasznos addon ok vanak? Nekem az elementarium is új volt...
VPN - t kell használni ha nem az ms repo bol használok valami addont?
-
törölt tag
válasz brazos #37062 üzenetére
A 18-as verzióra gondoltam, pont azért, mert 19-re már nincs, de közben adódtak más problémák, ezért elengedtem ezt a kérdést. Próbálkozok a másik felével, de azzal is van gondom.
Feltettem a 19.3-as Kodi-t. Az Arctic Zephyr 2: Resurrection témával megcsináltam a főképernyőt netflix stílusúra. Beállítottam a TheMovieDB addon-t a kezdőlapra, tök jól néz ki, szépen mutat borítót, leírást, stb... A probléma ott kezdődik, hogy én úgy szeretném ezt használni, hogy amikor így a kezdőképernyőn rányomok egy filmre, akkor az általam beállított oldalon keresse meg nekem a filmet és indítsa el. Tehát egy kiválasztott filmet nekem a NetMozi-n, Mozicsillag-on keressen meg. A TMDB úgy lett megcsinálva, hogy ha rányomok egy filmre, akkor feljön egy lista, amiből ki lehet választani, hogy melyik, már feltelepített addon-al szeretném megnézni a filmet. Magyar nyelvű cucc nyilván nincs benne, ezért ehhez a listához kellene hozzáadni ezeket az oldalakat. Ezt meg lehet tenni custom player létrehozásával.
Az addon készítője csinált ehhez egy tutorial-t, amiben van egy netflix addon-hoz készített minta fájl is. Ez alapján próbáltam megcsinálni az OnlineFilmekIngyen oldalt, de úgy, hogy amikor a TMDB-n kiválasztok egy filmet, majd a felugró listában a saját playerem, akkor az az OnlineFilmekIngyen keresőjét indítsa el és egyből gépelje is be nekem a film címét. Tehát egyből azt lássam. Gondoltam ez a legegyszerűbb. Még az nem is akkora tragédia, ha nem egyből a linkeket látom, elég, ha megkeresi, az a +1 Enter már nem nagy ügy. Ezt készítettem a minta alapján.
Hibátlanul teljesíti, amit szerettem volna megvalósítani, a gond vele csak az, hogy csak az első keresés hoz normális eredményt. Tehát bekapcsolom a Kodi-t, kiválasztok egy filmet, rányomok, szépen rá is keres, amire ha aztán rányomok, megjelennek a linkek. Viszont az utána következő összes keresés is az elsőre keresett film adatait dobja fel. Vagy le kellene nullázni a keresőt, minden keresés után, vagy valahogy máshogy, más paranccsal kellene elérnem a filmes oldal szerverét, hogy azt a filmet találjam is meg, amit keresek. Ebben lenne szükségem segítségre, hogy ezzel mit tudok kezdeni. -
kress
aktív tag
válasz #01993216 #37069 üzenetére
Eleg furcsa az ingyen filmes plugin felepitese. Biztos mukodik az elso kor ebben a formaban ahogy felraktad?
Probald ki hogy a keyboardos cuccok nelkul a
plugin://plugin.video.onlinefilmekingyen/?action=historysearch&page=1&search={title}
cimet hasznalva mukodik-e.
Ha megy akkor lehet foglalkonzi a play_movie resszel is hogy egybol lejatsza -
vargalex
Topikgazda
válasz #01993216 #37069 üzenetére
Nem olvastam teljesen végig a tutorialt, de a te file-od alapján szerintem ez kellene neked:
{
"name": "OnlineFilmek",
"plugin": "plugin.video.onlinefilmekingyen",
"priority": 100,
"is_resolvable": "true",
"assert": {
"play_movie": [
"title",
"year"
],
"play_episode": [
"showname",
"season",
"episode"
],
"search_movie": [
"title"
],
"search_episode": [
"showname"
]
},
"search_movie": [
"plugin://plugin.video.onlinefilmekingyen/?action=historysearch&search={title}&page=1"
]
}Alex
-
-
vargalex
Topikgazda
Mondjuk így is, úgy is valid JSON és a mintában tömböt vár oda... Itt viszont nem. A lényeg, hogy megoldódott.
Egy probléma lehet: ugyan én csináltam az onlinefilmekingyen addont, de nem tudom, hogy mennyire tartják a pontos filmcímet. És mennyire jó a keresője. Mert ugye így a teljes film címre fog rákeresni...[ Szerkesztve ]
Alex
-
törölt tag
-
vargalex
Topikgazda
válasz #01993216 #37078 üzenetére
Annyit kell megnézned, hogy az kérdéses addonnak mi a keresés action-ja és milyen paramétereket vár. Azt kell meghívni. A keyboard-os cucc azért van, mert vannak addonok, ahol nincs olyan keresés, ami paraméterként várja a film címét, hanem mindenképpen feldob egy virtuális billentyűzetet. Oda be tudja illeszteni a keresendő címet, ha jól értem.
Alex
-
törölt tag
válasz vargalex #37079 üzenetére
Hogy tudom megnézni pontosan, mi az action és milyen paramétereket vár?
Eddig a témába illesztett widget-ből puskáztam, de az biztos nem jó, mert aszerint az onlinefilmekingyen és a netmozi action-je ugyanaz, a netmozi mégsem működik azzal a player megoldással, amit a másik filmes oldalhoz mondtatok néhány órája.
A végén nekifekszem és megtanulom a python3-at
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
Topikgazda
válasz #01993216 #37080 üzenetére
A netmozi esetén:
plugin://plugin.video.netmozi/?action=movies&type=1page=1&order=1&search{title}
A type megadása nem kötelező, 1 esetén a filmekben, 2 esetén a sorozatokban keres.
Én a forrást nézném, de pl. az általam írt kiegészítőknél a naplózás bekapcsolása után, ha a keresési előzményekből indítod a keresést, akkor látszik a logban, hogy milyen paraméterek kellenek:2021-11-25 07:32:23.045 T:4076 DEBUG <general>: StartScript - calling plugin NetMozi('plugin://plugin.video.netmozi/','45','?action=movies&order=1&page=1&search=star%20wars&type','resume:false')
[ Szerkesztve ]
Alex
-
törölt tag
válasz vargalex #37083 üzenetére
Köszi, ezt ki tudtam sakkozni, a sorozatokba viszont már beletört a bicskám. A TMDB a sorozatokat már nem úgy kezeli, mint a filmeket. Vagyis amíg filmeknél rányomok a borítóra és egyből jön az ablak, hogy mivel akarom lejátszani, addíg a sorozatoknál almenübe lép, hogy válasszak évadot, újabb almenüben epizódot és utána jönne az ablak.
Próbáltam úgy beállítani, hogy tök mindegy melyik évadra, azokon belül melyik epizódokra nyomok, simán csak keresse meg nekem a sorozatot a címe alapján, ahogy a filmes kereső is megy. De bármit adok meg neki, semmit sem keres, csak TMDB hibát dob ki.Próbáltam ugyanezzel a sorral, majd type=2 értékkel, title helyett showname-el, néztem a log fájlt, próbáltam belőle kihámozni a paramétereket, átírtam a sort, ami nagyjából csak sorrend változás volt, de egyik variációval sem tudtam keresésre bírni. A netmozi-val próbálkoztam. Legutóbb így:
"search_episode": "plugin://plugin.video.netmozi/?action=movies&page=1&type=2&order=1&search={showname}"
[ Szerkesztve ]
-
vargalex
Topikgazda
válasz #01993216 #37084 üzenetére
A doksi alapján én a
clearname
-val próbálkoznék. Mert abban a leírás szerint film esetén a film címe, sorozat esetén a sorozat címe van benne. És akkor type-ot sem kell átadnod a netmozi keresőnek. Bár, elvilegshowname
-val is mennie kellene TV sorozat esetén. A logban milyen hibát ír ilyenkor?Alex
-
törölt tag
válasz vargalex #37085 üzenetére
Név és érték hiba volt a showname-el. Átírtam clearname-re. Most ez jön error-nak.
ERROR <general>: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
- NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
Error Type: <class 'json.decoder.JSONDecodeError'>
Error Contents: Expecting ',' delimiter: line 24 column 2 (char 562)
Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\Császár Zoltán\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.themoviedb.helper\plugin.py", line 8, in <module>
Container().router()
File "C:\Users\Császár Zoltán\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.themoviedb.helper\resources\lib\container\router.py", line 384, in router
return self.play_external(**self.params)
File "C:\Users\Császár Zoltán\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.themoviedb.helper\resources\lib\container\router.py", line 374, in play_external
Players(**kwargs).play(handle=self.handle if self.handle != -1 else None)
File "C:\Users\Császár Zoltán\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.themoviedb.helper\resources\lib\player\players.py", line 92, in __init__
self.players = get_players_from_file()
File "C:\Users\Császár Zoltán\AppData\Roaming\Kodi\addons\plugin.video.themoviedb.helper\resources\lib\player\configure.py", line 23, in get_players_from_file
meta = loads(read_file(basedir + file)) or {}
File "C:\Program Files\Kodi\system\python\Lib\json\__init__.py", line 357, in loads
return _default_decoder.decode(s)
File "C:\Program Files\Kodi\system\python\Lib\json\decoder.py", line 337, in decode
obj, end = self.raw_decode(s, idx=_w(s, 0).end())
File "C:\Program Files\Kodi\system\python\Lib\json\decoder.py", line 353, in raw_decode
obj, end = self.scan_once(s, idx)
json.decoder.JSONDecodeError: Expecting ',' delimiter: line 24 column 2 (char 562)
-->End of Python script error report<--[ Szerkesztve ]
-
vargalex
Topikgazda
válasz Hege1234 #37091 üzenetére
Amivel a kolléga foglalkozik, az nem egy új addon, hanem létező addonok kereső/lejátszó funkcióját lehet egy "közös" addonba integrálni. Bár, én kipróbáltam, nekem ki kellett választanom, hogy melyik playerben (azaz addonban) keresse a filmet. Vagy be kell még valamit állítani, vagy ez ilyen, de akkor sok értelmét nem látom. Úgy lenne értelme, hogy az összesben keres. Persze, az pedig lehet lassú is...
[ Szerkesztve ]
Alex
-
törölt tag
válasz Hege1234 #37091 üzenetére
Még nem, de megnézem.
vargalex: Nekem is ki kell választani a felugró listából, hogy melyik lejátszón keressen. A TMDB beállításaiban meg lehet adni melyik legyen az alapértelmezett, választó lista nélkül, de akkor is csak egy kiszolgálón keres egyszerre. Számomra annyi értelme van, hogy így látom a filmek leírását, anélkül, hogy megnyitnám, illetve gyorsabban elérem, mint a kiegészítők menüben turkálva és nem kell torrenteznem sem.
-
törölt tag
Igen, itt is lehet. A layout még a gyári, nem állítottam be semmit, de majd mutatom a készet
vargalex: Nem jutok egyről kettőre. Ugyanaz az error message, de a mozicsillaggal is, nem csak a netmozival. Még a netmozinál variáltam nem csak a plugin script-el, hanem az elejével, hogy "show_episode" helyett "play_episode" legyen és ilyesmik. Valamelyik kombót eltaláltam és nem dobta ki a hibát, viszont a listában nem jelent meg az addon sem. Persze nem figyeltem meg melyik kombó volt az, nyilván el is felejtettem. A mozicsillagos sor most így néz ki:
"search_episode": "plugin://plugin.video.mozicsillag/?category&description=sorozat&fanart&genre&iconimage&mode=16&name={clearname}&orig_title&page=1&title&url&year"
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest