Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brazos
senior tag
Az m3u fájl nem token alapú, így bárhová áthelyezhető a sz.gépen belül, amit a kodi el tud érni. Regeléskor kapsz egy felhasználó nevet, ez meg fog egyezni a regeléskor megadott e-mail címeddel, így ott a huntv.net szerveren lesz egy ilyen nevű felhasználói fiókod, és kapsz hozzá egy jelszót is. Az onnan a beregelt fiókból letölthető m3u playlistben, -amit szerintem a szerveren korlátoznak le időre, (48 óra)- csak a szervercím, felhasználónév, jelszó, és a kiválasztott tv csatornához tartozó számozott .ts fájlok vannak, tehát külön tokenszámok nincsenek az m3u-ban, az időkorlát kezelést a szerveren intézik el, nem az m3u-ban. Az egyes tv címeket az m3u fájlból kiemelve megjeleníthetőek ezek a vlc-vel is, hiszen még 48 óráig él a felhasználói fiókod és a hozzátartozó jelszavad.
[ Szerkesztve ]
-
-
dethroner
veterán
válasz brazos #38853 üzenetére
Amit linkelsz az miből van, onlinestream? Mert a most próbálgatott "szolgáltatás" ilyet tud
És FHD csatornából van több mint 50db. Csak a boxon nézve nálam random néhány percenként kilép az iptv menüpont főoldalára. Csak próbálgatom, nem néztem még folyamatosan, mert nem izgat a tévé, csak a kíváncsiság hajt. De érdekelne, hogy miért lépked ki. Most VLC-n elindítom, kíváncsi vagyok ott is kidob-e.
IP címet biztosan regisztrál az oldal, próbáltam új tesztet kérni, de ip címet felismerve már nem ad újat.
[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
cof
veterán
válasz dethroner #38856 üzenetére
Ezt tedd bele egy
advancedsettings.xml
elnevezésű fájlba:<advancedsettings>
<cache>
<buffermode>1</buffermode>
<memorysize>314572800</memorysize>
<readfactor>8</readfactor>
</cache>
</advancedsettings>és tedd Kodi/userdata mappádba, majd indítsd újra a Kodi-t. Utána már nem akad nagyjából semmilyen m3u forrás ha eddig megálltak.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
snakebait
senior tag
Spiler 2 hol nézhető, melyik kiegészítővel? Sehol nem találom.
Poco F5-12/256 +Huawei Watch GT5
-
mexel
veterán
Próbáltam az 1 órát, ott sem frissít van amikor csak nagyon sokára. Android alatti kodiban pöontosan ugyanúgy van telepítve ( az onlin stream-ből) és ott onnan látom ha belépek a kodiban jobb felül már pörög is a frissítés és ott is vannak a tv csatornák mindig ha belépek a tv menübe.
Ce alatt sokszot a tv menüpont üres, és kézzel kell frissíteni. Ez valami CE macera lesz mert régebben ott is mindig frissült. -
zsiga68
őstag
válasz PpenoO #38615 üzenetére
Én is pont ugyanúgy jártam LE 9.2.8-on. Az egész rendszert újraraktam. De semmi. Bármit próbáltam nem segített. Érdekesség képpen: Feltettem a LibreELEC-RPi2.arm-10.0.2. verziót. Azon meg megy az RTl Most.. Igaz annak más gondjai vannak. Szóval egyenrőre két kártyát cserélgetek...
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
Jelentem a 48 óra, az percre pontosan 48 óra volt. Már nem él a tesztfájl.
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Bence01
tag
válasz PpenoO #38865 üzenetére
Nálam is ugyan ez LE 9.2.8 múlt hét óta halott az RTL Most kiegészítő.
Akkor ezek szerint valami frissült az inputstreem helperben?Ma kipróbálom a linkelt megoldást:
/storage/.kodi/addons/script.module.inputstreamhelper/lib/inputstreamhelper/utils.py fájlban
A 73. sorban átírni erre: return content.decode("utf-8")
Azért fura, hogy ez csak úgy elállítódott, gondolom a következő frissítés után is majd meg kell megint csinálni.Solo Puffin ti darà forza e grinta a volontà
-
PpenoO
őstag
válasz Bence01 #38866 üzenetére
Remélhetőleg javítva lesz, inputstream helper fix verzió már létezik.
Ami nagyobb gond szerintem, hogy az új CDMel vannak gondok ARM alatt így a 4.10.2391.0 verzóval szaggat az HBO, Netflix és más stream is. Erre a pillanatnyi megoldás a korábbi 4.10.2252.5 verzió telepítése, hogy ez meddig fog így működni, nem tudom...
You can download it from below, rename it to libwidevinecdm.so and then replace libwidevinecdm.so in the kodi/userdata/cdm folder
https://k.slyguy.xyz/.decryptmodules/widevine/4.10.2252.5-linux-armv7.sovagy
Install any add-on from Slyguy Repo (https://www.matthuisman.nz/2020/02/slyguy-kodi-repository.html)
And then go to Add-ons > services > slyguy common > advanced > re(install) widevine CDM
Then select 4.10.2252.5[ Szerkesztve ]
-
-
zsiga68
őstag
Szóval, vettem egy új kártyát és ujraraktam a rendszert raspberry pi 3B+ -ra.
Sorrend:
1. LibreELEC-RPi2.arm-9.2.8.img telepítés. Csak a képméretet állítottam.
2. script.module.inputstreamhelper-0.5.8-install_from-101f947.zip telepítés
3. Inputstream Adaptive telepítés a repoból
4. repository.movieshark-2.7.1.zip telepítés
5. RTL Most 2.2.29 telepítés a repoból . Majd belépés.
Ezek után a tartalom indítását követően felajánlja a widevine telepítést. Letölti ezt a két fájlt:
4.10.2391.0-mac-x64.zip
chromeos_14388.62.0_jacuzzi_recovery_stable-channel_mp-v7.bin.zip
Majd ezek után ebból menti ki a képen látható verziót.
Most úgy néz ki hogy jó lett. Remélem segítettem.
Az említett fájlokat kimentettem, ha valaki kéri feltöltöm. :-)
UI: Eddig se a widevine hiányára pasznaszkodott az RTL Most használatánál. Csak egyszerúen leállt jelezvén hogy a hibanaplóba mentette az okot.[ Szerkesztve ]
-
PpenoO
őstag
válasz zsiga68 #38869 üzenetére
Nem kellett volna újra rakni az egész rendszert, csak az inputstreamhelpert uninstallálni és feltelepíteni a fixált verziót. Vagy WinSCPn keresztül felülírni a 73as sort a /storage/.kodi/addons/script.module.inputstreamhelper/lib/inputstreamhelper/utils.py fileban, azaz a () zárójelbe beírni ezt: "UTF-8"
A 4.10.2391.0 CDM feleslegesen pörgeti a procit és ez buffer problémát okoz HBOn, Netflixen vagy Youtube Livestreamen. Érdemes visszatenni a 4.10.2252.5 verziót ha használod ezen add-onok bármelyikét.
Bence01: Tedd fel a 4.10.2252.5 CDMet slyguy egyik módszerével.
[ Szerkesztve ]
-
zsiga68
őstag
válasz PpenoO #38871 üzenetére
Tegnap már cseréltem az új inputstreamhelpert de semmit nem segített...
Most Ugyanazt az újat raktam fel és jó lett. A fene se érti...
Ja, és tegnap ugyanúgy telepítette a widevine-t és mégse működött...
Ha gond lenne a 4.10.2391.0 verzióval akkor lecserélem a repository.slyguy.zip segítségével.. Majd tesztelem a mostani verziót.[ Szerkesztve ]
-
zsiga68
őstag
válasz Bence01 #38870 üzenetére
Készíts egy advancedsettings.xml fájlt ezzel a tartalommal:
<!-- Created using Easy Advanced Settings addon -->
<advancedsettings>
<cache>
<buffermode>1</buffermode>
<memorysize>104857600</memorysize>
<readfactor>10</readfactor>
</cache>
<pvr>
<minvideocachelevel>20</minvideocachelevel>
</pvr>
</advancedsettings>
És tedd a Userdata könyvtárba..
UI: Kicsit húzhatod a vasat a config.txt-ben...[ Szerkesztve ]
-
zsiga68
őstag
Azóta már azt is frissítettem. De nem elírás mert azt tettem fel.
-
nfsu17
veterán
válasz PpenoO #38871 üzenetére
"Érdemes visszatenni a 4.10.2252.5 verziót ha használod ezen add-onok bármelyikét."
Hetek (90nap) óta gond nélkül nézem az rtl mostot, nem bütyköltem a widevine-t.
Nálam is ez megy.Viszont lejárt a 90 nap és már bacogat, hogy van frissebb.
Most mi legyen a megoldás?
Felteszem a legfrissebbet, majd visszateszem ezt a jó verziót és újra nyugtom lesz 90 napig? Vagy ameddig menni fog...? -
stefi68
addikt
Ki szerettem volna próbálni a huntv.net által adott 48 órás lehetőséget, de nem sikerül Kodiban beizzítanom. (Philips Android TV + Kodi 19.3)
Feltettem a PVR IPTV Simple Client bővítményt, a Hely-nél távoli útvonalat választottam, és a kapott linket beírtam. Semmi eredmény, a csatornák nem jelennek meg...
Mit kell még beállítani?
A kapott 48 órás link egyébként így néz ki:
http://live.huntv.net:8080/playlist/<email-cím>/<jelszó>/m3u_plusKoditól függetlenül, feltettem egy IPTV appot ami a kapott linkkel remekül működik, egyből bejött 100x csatorna. Tehát a link úgy tűnik jó.
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Hege1234
addikt
huhh, azért jó nagy "katyvasz" van ebben a huntv.net m3u listában
(csak gyors teszteltem vlc-be és szerkesztőbe
nyílván kodi alatt ezek már mappázva jól mutatnak)jó arcok, hogy bármennyiszer lehet acc-ot csinálni
és a csatornák mellé még filmek linkjeit is betették a listába -
dethroner
veterán
válasz stefi68 #38884 üzenetére
Töltsd le a kapott m3u fájlt olyan helyre, ahol a kodival eléred, majd a Hely beállításnál ne a távoli útvonalat válaszd, hanem a másik lehetőséget. Utána tallózd be a fájlt és okézd le. Az epg-t hasonló módon.
-
stefi68
addikt
Próbáltam még az esete, de a linket beillesztve azt írja:
"INVALID_CREDENTIALS
Username or password is invalid."Lehet az a baj, hogy Google (+)-os emailt adtam meg neki (email+anything@gmail.com), és mivel az email címet használja felhasználónévként, nem tetszik neki benne a (+) jel...
-
vargalex
Topikgazda
Valószínűleg a + (és lehet, hogy a @) miatt a böngészőben URL encode-olt verziót kellene a címsorba írni... (persze csak az e-mail cím és esetleg jelszó encode-olására van szükség).
[ Szerkesztve ]
Alex
-
stefi68
addikt
Érdekes mert az IPTV Extreme Pro alkalmazás gond nélkül kezeli a linket, az OOT Navigator IPTV abb pedig nem csinál semmit ugyanarra a linkre. Furcsa
-
stefi68
addikt
válasz dethroner #38893 üzenetére
Én próbáltam volna, de nem tudom letölteni mert a böngészőbe beírva a kapott URL-t,
"INVALID_CREDENTIALS
Username or password is invalid."hibát dob. Valószínű a Google (+)-os email reg miatt, de ezen az URL encode sem segít.
Majd kipróbálom egy ideiglenes emaillel...Szerk.: Közben létrehoztam egy másik reget egy ideiglenes email címmel. Ebben már nincs semmilyen spec karakter. Ezzel simán letölti már az m3u fájlt.
[ Szerkesztve ]
-
stefi68
addikt
válasz vargalex #38895 üzenetére
Igen, kipróbáltam. Írtam is egyel feljebb, hogy "az URL encode sem segít"
De nem gond már. Találtam olyan Fake Mail Generator-t aminél van magyar domain név lehetőség (ha esetleg kötözködnének) és én választhatom meg a @ előtti részt is.
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Nemrég vásároltam egy HP T520 vékonyklienst, dlna és torrent szerverként üzemel, de gondoltam egyet, és feltettem rá a Libeelec Kodit, mert össze akartam kötni a 4k tévével.
A telepítést mindenesetre nem a tv-n csináltam, hanem egy monitorral, szépen végig is ment, akkor kezdődtek a bajok, amikor rákötöttem a tv-re, DP-HDMI átalakítóval.
Az első, hogy a tv-re kötve nem adott képet. Arra hamar rájöttem, hogy azért, mert a DP port nem tudja kitolni a 4k felbontást, ezért a gui felbontást fhd-ra állítottam, így már van kép a tv-n.
A második probléma viszont maga a lejátszás. Sd, hd anyagok egyaránt akadnak, villognak, hiába turkálok a beállításokban, látszólag semmi nem segít. Ezek egyébként usb3 külső hdd-n vannak.
Lehet ezzel valamit kezdeni, vagy felejtős, mert kevés a hardver hozzá?
Igazság szerint a Kodi csak b megoldás lenne, a tv saját lejátszója, bár fapados, de dlna-n a legtöbb tartalommal elboldogul, van viszont pár olyan, jellemzően régi xvid videó, amit nem jelenít meg.
Let the Zone take me if I am.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest