Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz bigdady #24600 üzenetére
Alapból tudja de csak akkor ha fel van véve a médiatárba. Nem kell beállítani semmit.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz bigdady #24602 üzenetére
Az első néhány perc-ben nem aktiválódik, ahhoz el kell telnie kb. 5 percnek illetve az utolsó 5 percnél már nézettnek jelöli.
Szerintem nem ismered a Kodit, fejleszd a tudásod, mert túl sokat tud ahhoz, hogy minden alkalommal kérdezz valamit. Kodi kezdőknek.ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Noxy
veterán
válasz bigdady #24604 üzenetére
Nincs több igenyem
Így legyen, mert az iPhone topikban, évek után is megkérdezted, hogy hol lehet beállítani ezt vagy azt.
(Csak 1-2-l többet kellet volna nyomni a beállításokban.)''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
bobalazs
nagyúr
Nem a Redux. A sima, az új exodus 8.0, azt hiszem ez a neve (nem a régi verzio aminek annyi). Továbbá a Yoda-t is probáltam ma, 8 db 720p-s linkből próba és az első 2 link egyből működött. Többit meg se néztem, ment volna az is biztosan.
A bajom az hogy ma reggel az exosharkon összes bejövő linkből egy se működött, ami exodusnál meg egyből ment.[ Szerkesztve ]
-
Indiant
addikt
ExoShark 1.3.3 miért nem jegyzi meg a Nézettípust??? (CE alatt)
Luissimo: azt a "Mindent Tudni Akarok" topicban kell[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
válasz bobalazs #24607 üzenetére
Ilyenkor én többször ráindítom ugyanazt a linket. Az első 1-2-3 általában nincs ilyen linkkel száll el, utána kiírja vagy 2*, hogy nem érkezett válasz a szervertől, aztán meg megy. Ez időszakos probléma, a múlt héten pikk-pakk ment.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Adam035
kezdő
Üdv! Nem túl régóta ismerkedek még a Kodival, és az lenne a kérdésem, hogy a videólistában található videóimhoz hogyan tudok bélyegképet/borítóképet rendelni saját fájlból, és a képeknek milyen formátumúaknak kell lennie? (A Kodit Win8-as laptopon használom.)
-
tzsolesz
nagyúr
A Sorozatbarát-ot valahogy rá lehet még varázsolni a Kodi-ra PC-én?
-
Indiant
addikt
aky01: Van ötleted?
#24609 Exoshark -
gyrgyvrs
csendes tag
Sziasztok!
MindiGO TV kiegészítő alatt a Viasat History esetén nincs kép, csak hang. Mi lehet az oka? MindigoTV Extra előfizetésem van, az online böngészős verzió alatt van kép (bár akadozik, ezért akarom a Kodi-t használni). -
Komi28
senior tag
Videó kiegészítőnél nem találtam meg hogy hol tudnám megadni a nas-t amiről telepíteném a repos kiegészítőt. Ott benne van sok gondolom gyári, de egyik sem magyar. Tudnátok segíteni? Köszi
-
Luissimo
veterán
válasz Indiant #24609 üzenetére
Üdv ittis Indi.
Most vettelek észre, hogy integettél
figyu
Már keresem azt a topikot is
tudod hollehet?Egyébként én még csak a droid alatt feszegetem a box határait, CE még nem tudott meggyőzni.
Most várok egy ilyen boxot
Azért fontos, mert ez "állítólag " működik nem rootolt üzemmódban, ami a TVGO működéséhet elengedhetetlen.
Csak végre már megkapnám, hogy letesztelhessem-e, hogy tényleg müxik vele a TVGO.
HBO GO, Netflix, Digionline az rendben megy a mostani boxomon, magyarán kínálat az van, de ez a TVGO még kihívás.CE alatt müxik esetleg valakinek TVGO ?
az exoshark nekem sem jegyzi meg a nézettipust, de van még néhány ilyen addon.
-
Csabee.
nagyúr
-
Luissimo
veterán
válasz Csabee. #24629 üzenetére
nem az erősebb verzio a lényeg.
A tiéd rootolt vagy nem rootolt, mert aztgondolom ezen múlik, hogy megy vagy nem.
Se a 905x, se a 912-es boxon (Egyik Beelink Mini MXIII, a másik T95Z) nem működik, igaz ezek mind rootoltak.
Illetve, az alkalmazás megy, elindul, működik, teljesen kezelhető, EPG van, stb, mindaddig használható, amíg nem akarok vele filmet lejátszani.Másikfajta Root hide-os alkalmazással próbálkoztam, de azzal nemtudtam becsapni, úgyhogy meghallgatom a tanácsot , teszek egy próbát a Root Cloak-al is.
[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
válasz Komi28 #24632 üzenetére
Mint írtam, telepítés után 'telepítés tárolóból' és itt kell legyen az MS repository, ebbe belépve a videó kiegészítők között találsz filmezéshez hasznos kiegészítőket.
A NAS-al nem tudom milyen tervek vannak, hogy jön az a repo-hoz.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
Luissimo
veterán
válasz Csabee. #24631 üzenetére
Az Xposed+Rootcloak párossal próbálkoztam eddig, sikerült összehozni a remélhetőleg legjobb verziot belőlük,
beállítom a rootcloakot, hogy a tvgo indulásakor ne vizsgálja a rootot.Elsőre elindul és megy a közszolgálati csatornákig ( ez is érdekes) utána amikor elérek az első nem közszolgálatihoz, akkor ráébred, hogy hiba, majd az ujabb próbálkozás után közli, hogy rootolt.
b@sszuskulcs[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
-
Mr Dini
addikt
válasz Luissimo #24634 üzenetére
A TVGO-ról azt érdemes tudni, hogy komolyabb a kliensoldali applikációjuk, mint egy YouTubenak.
A rootolt eszközök tiltását ezzel szokták indokolni:
Tartalomvédelmi okok miatt nem engedélyezett a rootolt készülék használata. Szoftveresen tiltanunk kell minden olyan megoldást, amivel a képernyőkép rögzíthetővé válik, mivel a tartalomszolgáltatók felé ilyen kötelezettségünk van.
Az app patchelésével átverhető lenne, sőt akár addon is készülhetne hozzá, de ehhez az app kibontására, visszafejtésére lenne szükség, amely legális problémákat vetne fel. Ezáltal kéretik mellőzni a téma további tárgyalását itt, illetve mivel kiegészítő nincs hozzá jelenleg a magyar nyelvű Kodi addonokhoz sem kapcsolódik szorosan.
Minden egér szereti a sajtot... Kivéve a Logitech G305.
-
Luissimo
veterán
válasz Mr Dini #24637 üzenetére
semmi gond, csak leirtam, hogy mire jutottam vele végül.
Telefonon, PC-n, stb. tudom nézni, csak ez zavart.
(egyébként pc-n egy monitortartalmat lehet folyamatosan rögzíteni, ha jólsejtem, tehát kissé sántít az indoklásuk, de legyen igazuk)Jólenne egy nem rootolt box a dologhoz.
Talán lesz majd.Igen valóban nem kodi szorosan, mivel nincs hozzá addon, csak a boxok és addonok miatt került itt szóba , nameg a többi addon mindegyike sem a határmezsgyén belül mozog 100%-ban, de ezvan, ugyhogy hagyjuk...
[ Szerkesztve ]
-
djfantom
tag
Sziasztok.Hetek óta nem indúlnak el a filmek a movie sharkom.Mi lehet a gond?Addig eljutok,hogy összeadom a számokat.Ráklikkkele töbször a filmre,de semmi.
-
Marci79
senior tag
válasz djfantom #24640 üzenetére
Én csak most délután szembesültem ezzel a hibával. Reggel még semmi baja nem volt. Most (30-50 perce) pedig semmit sem játszik le. Se MS-en sem pedig Exo-n.
Gyorsítótár törölve, meta adatok törölve.... Semmire nem reagál.(Youtube megy rendesen.)
[ Szerkesztve ]
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
M_AND_Ms
veterán
Ez jól működik. Köszi!
A kérdésem az, hogy az emögött álló streamet nem lehet valahogy rögzíteni? Esetleg, mint iptv bevezetni a Tvheadend-be? (én többször rögzítettem, amíg rendes dbv-c adás volt, de ezt most nem lehet. A műsorok ideig-óráig való elérhetősége ezt az igényemet nem elégíti ki)
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Sziasztok. Ha egy kiegészítőnél azt a hibaüzenetet kapom, hogy ez nem érhető el az adott országban, azt hogy tudom megoldani? Gondolom kellene egy VPN, de azt belehet állítani kodiban?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
brazos
senior tag
válasz icemad #24646 üzenetére
Már miért ne lehetne Kodi-t használni VPN-el?,
Tele van a net, hogyan kell beállítani, pl. a Kodi Best addonokat hirdető oldalakon a második fejezet általában mindíg ezt taglalja, utána kell olvasni. Pl. itt is van egy megoldás.[ Szerkesztve ]
-
-
brazos
senior tag
válasz icemad #24648 üzenetére
Nem gond, pl. itt egy jó leírás, nézd át, elvileg segíthet a Kodi-n belüli beállításokban,
Egy kép a beállításokból.
Zomboided VPN Manager on Kodi Kodi 16.1 (Jarvis) and 17 (Krytpon)
download the Zomboided Repsitory.[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest