Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz Arolotifar #1241 üzenetére
Én is HD-ben szeretem nézni meg nézem is otthon a 120-s tv-n, de pld egy panzióban, szállodában, vagy szanatóriumban az 5 megás nettel nekem nekem így is megfelel az iPad-n, mert a bőség zavara ellensúlyozza. A cam minőségűeket meg egyszerűen kihagyom.
A tv adások is elfogadható minőségűek.
Főleg annak fényében, hogy akár külföldön is nézhetem.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Arolotifar #1250 üzenetére
HD filmre-re ott a torrent 120-s nettel, külső vinyo + RasberyPi + Bose Hifi
[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz viperabácsi #1669 üzenetére
Hát gondolom az audió kiegészitöknél, csak meg kellene keresni.
-
Noxy
veterán
válasz alesi01 #3039 üzenetére
Ha nálam az iPadAir-n megy, akkor azon is.
Sajna nekem Apple TV3 van amire nem tudom felrakni. (No JB, meg valszeg nem is lesz már hozzá.)''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
Ez itt a Kodi fórum, ha már fent van a win a gépeden. Amúgy meg tök mind1 mert a topik az összes platformra érvényes.
Én arra válaszoltam, hogy hol keresd a Win-t a Minix z64 gépedre. De ez már nagyon off itt.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
Bocsi hamár torrent, én ezt használom a RPI 1-n. https://seo-michael.co.uk/how-to-install-torrenter-v2-for-xbmc/
-
Noxy
veterán
válasz paparazzi2 #4434 üzenetére
Olvasd el az összefoglalót.
Ilyen link címet, meg nem kellenél így ide beírni.
Használd aSpoilert ''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz huliganboy #4538 üzenetére
Á dehogy.
Mondjuk lehetne full HD videó, 5.1 hang, Magyar szinkronnal.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz huliganboy #4541 üzenetére
Á, jó nekem ez feliratosan is.
Legalább gyak.. angolt. Asszony viszont nem szeret olvasni.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
-
-
-
Noxy
veterán
válasz TheProb #5992 üzenetére
A puding próbája az evés. .
-1 Ott a leírás, hogy mit, meg hova ment.
-2 Backup a "szűz gépről" nem tud törölni semmit, ha még sem sikerül.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz huliganboy #6579 üzenetére
Az iPad Air-n lassan egy éve, a Win 10-n Febr óta van fent a Kodi. Semmi gondom nincs egy repoval sem.
Rasbery Pi 1-n szintén minden OK.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
Ok, de milyen rendszeren?
Amúgy meg mi értelme ha érthetetlen?
Azt még érteném hogy ha böngészel közben vagy torrentet töltesz le, de a többi esetben?''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
Az alap skin-l (Confluence) minden hibátlanul megjelenik.
Nem tudom, de én valahogy nem a skinekben akarok gyönyörködni, hanem a hibátlan tartalom megjelenésében.
Aki meg skinez, annak sajnos legtöbször magának kell rájönni a problémákra.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
-
Noxy
veterán
Nekem már lassan egy éve fent van a Kodi egy Air1-n (iOS 8.3 JB). Semmi gond nincs vele. Minden hibátlanul megy.
Engem jobban érdekelne ha egy Apple TV 3-ra, ha fel lehetne hegeszteni a Kodit. Ap..tv2-re van JB azon menne is. Amit írtál ahhoz sajnos MAC kell. PC-l nem lehet kivitelezni.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
Nem tudom de mintha azt olvastam volna hogy az ATV3-ra is fel lehet, az általad vázolt módszerrel, de lehet hogy keverem az iOs -l. Sajnos nincs olyan gépem amin futna a wmware. Inkább beruházok egy MAC-ra.
-
Noxy
veterán
válasz huliganboy #7966 üzenetére
Nagyon szívesen: [HOW-TO:Install Kodi for iOS]
A nem JB-s iOS eszközökre hogyan, arról berakta már a linket Tressy kolléga: [install-kodi-ios-9-no-jailbreak]
Ha már fent van a Kodi minden uan ügy működik mint más eszközökön, annyi különbséggel, hogy az alap skint (Confluence) le kell cserélni a re-Touched-re. Ez letölthető a Kodi Add-on repoból.
Minimális angol nyelvtudás nélkül nem fog menni.Amúgy ha valaki ilyenre adja a fejét annak alapból ismerni kellene a Google használatát, (pld: Cydia Kodi, iOS Kodi, stb..) némi angol nyelvtudással. Az más kérdés ha már fent van, nem ért pár dolgot és segítséget kér.
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz gyandras10 #8352 üzenetére
Így: http://www.eloadas.tv/tv/live/m1-online.htm
-
Noxy
veterán
válasz huliganboy #8493 üzenetére
Kb több mint 3éve amikor 1x dugtam a nem túl okos samu tv-re a RPI-t 1perc alatt rájöttem, hogy a tv táv..irányítóival lehet vezérelni.
Az a baj hogy meg sem kísérlik, vagy egy kicsit is utánna olvasni ezeknek. 1xübb készen kapni mindent. Ez a mentalitás jellemzi a PH-s topikok nagy százalékát.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Artoonoel #8523 üzenetére
Passz. Az életben nem használtam Androidos kütyüket. (De ahogy olvasom másnak viszont meg droidon.)
RPI 1 Kodi OK
iPad Kodi OK
PC Kodi OK''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
Valszeg hogy már JB-t mert akkor fel sem tudta volna rakni.
Ha csak nincs MACja amivel feltudja rakni iOS-re. [link]
Ez nem droid. Visszaállítással SEMMI NYOMA nem marad a JB-nek.
Ja és a JB-tol nem szokott összeomlani.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
Nem tudom a tied hogy működik, de én mindig így kapcsolom ki a TV távir..l.
Kikapcsoláskor pár mp-ig még dolgozik, mert látom hogy villog a zöld led.
Lehet hogy rakhatod újra. (Mondjuk nálam mindig 2 SD-n van fent a rendszer. Ilyenkor csere)''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz huliganboy #9536 üzenetére
Basszus ,egy filmet még nem néztek végig benne de állandóan a hibákat keresik.
-
Noxy
veterán
válasz huliganboy #9661 üzenetére
Ja, lehet hogy igazad lesz. Nálam gyak..semmi nem megy a SB-n.
-
Noxy
veterán
válasz Carlos Padre #9699 üzenetére
+ nekem van prime előfizetésem is
Meg több ezer TV csatornád, + ultrahangos medvecsapdád is.
PI 1-m van már több eve. USB-s HDD-rol pikk pakk lenyomja a Full HD filmeket.
Nem a laptopot baxtatom, hogy egy filmet lenyomjak a TV-n.
De ez csak 1 dolog. Mást is meg lehet vele gond nélkül oldani.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Spórolós topik
- Google Pixel topik
- Battlefield 2042
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest