Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz God Vazzeg #41122 üzenetére
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz blakey #40658 üzenetére
Nekem ezzel ( [kép] [kép] ) még mindig akadás mentesen megy a film NAS-ról a 720-1080p wi-fi-n. (300mbps)
Csak erre használom.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz ®abstract® #40645 üzenetére
Anno pár éve én voltam az első, akit banoltak az egyik weboldalon, mert a kodi adonn-l akartam belépni az oldalra. Talán a sorozatbarát oldal volt. .
-
Noxy
veterán
válasz egymegegy1 #40569 üzenetére
Most 3 fogjuk meg a kezedet, vigyük az oldal tetejére és együtt kattintsunk rá?
+ ha még kamuzol is, sok jóra ne számíts.Összefoglalóban nem találtam érdemleges segítséget.
Movieshark repo és társai [kép][ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz tha_answer #40566 üzenetére
De abban nincs olyan hogy "addolni".
-
Noxy
veterán
válasz Lutz Robert #38481 üzenetére
Ezekhez nem kell KODI. Ezek mind mennek a Win alól is.
YouTubehoz meg van AdGuard hird.. blokkoló, or Prémium ver..''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz elttiL #38453 üzenetére
Ha az első hszban leírod hogy HDMI képes a tv, akkor már írtam volna CEC-t.
Már csak azért is mert nekem is egy öreg HDMI-s Samu Tv-m van RPI 1-l.
Mai napig hibátlanul működnek.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz skeletone #34728 üzenetére
Bocsi hogy megkérdezem, miért kell Windows 10 alatt a NetMozi és a DMDAmediához a Kodi? Hibátlanul megy mind a 2, a Firefox böngészőből.
-
Noxy
veterán
válasz spiky03 #32849 üzenetére
Erre gondoltál? [kép]
Na ez a Confluence skin.
Amióta Kodizok csak ezt használom.
Még verziót sem váltok ha nincs bent, vagy nem lehet ezt a Skint használni.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Luissimo #32624 üzenetére
Nem kellene ennyire türelmetlen lenni.
1 hónapja indult csak. Várj türelemmel, amíg valaki a szabadidejéből szakít rá időt.
Addig meg dugj egy HDMI kábelt a tablet vagy a laptopra oszt már megy is a nagy lapos TV-n.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz 1stVikman #32555 üzenetére
Ereszd el ezt a dolgot.
Semmit nem ír felül. Nem foglakozik az .nfo fájlaidal.
Be is cseszne ha a Kodi médialejátszó a NAS-n vagy a HDD-n lévő mappákba írogatna.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz 1stVikman #32552 üzenetére
[kép]
Nálam meg a bevett /jobb eljárás az, hogy amikor minden ok, minden film, sorozat, a helyén van a médiatárban, a Win32DiskImager csinálok egy ISO-t az SD kártyáról, majd ezt felírom egy másik SD kártyára. Gond esetén csak az SD kártyát kell kicserélni. A változásokat meg a médiatár frissítése (tisztítása) helyre rakja.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
Ha nem kérdez itt akkor hogy lesz veterán, vagy nagyúr?
Amúgy van egy két “öreg” is, aki itt kérdezi meg, hogy hol lehet beállítani valamit. Az eszébe sem jut hogy megnézze a beállításokban.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
válasz balu1977 #32082 üzenetére
de a laptopra telepitett kodival osztanám meg.
Akkor már nem tök mind1 hogy a laptopba dugsz egy HDMI kábelt oszt lejátszod a Kodival a TV-n?
Vagy beraksz a rendszerbe egy RPI-t Kodi -->TV.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz - = Zk = - #31851 üzenetére
M..országi Voda (volt UPC) nyugdíjas TV előfizető 90% nem használja a Horizon Go-t. A 10%-l is a gyereke vagy unokája használja. Nem tudsz szerezni egyet? How to: [link]
-
Noxy
veterán
válasz csibe1 #31844 üzenetére
3 hónapja már pénzért filmezek a Netflix-n.
Egyszerűbb gyorsabb 4K-ban. 3 felé eldobjuk az előfizut. A TV csomagot meg lemondtuk mind 3-n.
5 e Ft reklámmentesen megmarad havonta .[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz Borisz76 #31843 üzenetére
Én nem igazán bíztam a VPN-s megoldásban.
Max addig amíg az nC..e oldalán matattam.
A többit megoldotta idehaza a NAS. (Ha már kifizetjük az Artijus adót. Mondjuk ezt én el summantottam, mert kint vettem a NAS-t.)''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Borisz76 #31840 üzenetére
de én 5 év alatt non-stop töltöttem le/fel.
Szintén zenész!
Recept: Meló után haza, iPad, nCo..e weboldal, virág kiválaszt, letöltés link másol, iPad Safari Transmission remote beilleszt. Az ungarn-ban lévő NAS meg vacsi alatt leszedte. Így D-ben egy bit-t sem szedtem le a torrentel.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz vargalex #31225 üzenetére
Viszont a médiatár MySQL (mariaDB) adatbázisban van, így csak én frissítek kézzel.
Én ennyire nem vágom, + időm sincs rá.
Nekem bőven megfelel az alap kodi mt.
Soha nem volt gondom ezzel.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz vargalex #31220 üzenetére
Én mindig kézzel adom hozzá az új, letöltött anyagokat.
Én is, mert tudom hogy van új film(ek).
A mobilon (Kodi remote) nyomok egy mt frissítést.
De pld a családban más városból is nálam érik el a NAS-t
Náluk a Kodi a háttérben auto frissíti a mt bekapcsoláskor.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Gaben92 #31216 üzenetére
Tvheadend és egyéb IPTV kliensekkel is problémás az ikonkezelés.
Hát nem tudom, de én nem látok semmilyen ikonkezelési és hang problémát. [kép] [kép] [kép]''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Somatom #31215 üzenetére
Azok a download mappában vannak.
Ezt te oda rakod, van aki kikapcsolja, van aki nem.
Nem vagyunk egyformák, de a méd..tár frissítési problémákra, van biztosan normálisan működő megoldás, a bugos, bizonytalanul működő adon helyett. Aki meg szívatni szereti magát az rakja fel magának, a szintén sokszor bug-s skinekkel együtt.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz M_AND_Ms #31196 üzenetére
indulás esemény, ritkán következik be,
Van aki kapcsolgat, van aki nem, de faék 1xü megoldás a médiatár frissítésére. [kép]
(A médiatárat is "tiszticsa".)
Erre max ezt mondhatod hogy: Kinek a pap, kinek a paplan.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Dolphine #31194 üzenetére
Értem én hogy gőzzel megy de mi..
Erről a watchdog-ról most olvastam itt 1x.
Vannak akik ráérnek oszt írnak egy plugin-t, ami majd biztosan jobban frissít, takarít mint a beépített "gyári", amit csak be kell kapcsolni, oszt minden induláskor lefut. (Ja csak hogy a beállításokat sokan át sem nézik. 1xübb kiegészítőt keresni rá. )''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Dolphine #31192 üzenetére
Hát nem tudom, de jó pár éve használok Kodit, de nálam soha egy eszközön sem volt gond a médiatár frissítéssel, vagy a tisztítással. Az utóbbit csak csak akkor fut, amikor rendet rakok NAS-n.
Tök felesleges ezekre még egy külön kiegészítőt felrakni. Csak a szívás van velük.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
Win 10 hálózatoknál beírod hogy: \\LibreELEC -->enter. Ha megjelenik készítesz neki parancsikont.
Nálam sem lát semmit, pedig van 2 NAS is.
A felcsatolt h.meghajtókra 3-4 x rá kell kattintani mire megtalálja. Egy elb.. win frissítés óta ilyen. Nekem meg q..ra nincs kedvem a miértjének utána nézni.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
válasz Mr Dini #28713 üzenetére
Sőt, annyira le van korlátozva, hogy még az iPadon vagy iPhone-n futó HGO appot sem lehet az AppleTV-l a TV-re tükrözni.
A Jailbrek-t eszközt meg egyből kiszúrja és nem is engedi felrakni.
(Át lehet verni, de az már nem ide tartozik.)''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
-
-
Noxy
veterán
válasz makoss #27187 üzenetére
Hat nem tudom, de én pont ez miatt raktam be egy RPI-t.
Feleslegesnek, áram pazarlásnak, meg, hangosnak tartottam, hogy egy PC-t, vagy laptopot használjak egy sima filmnézése.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
Én például soha nem használtam erre.
3 éve én sem. Meguntam hogy valamivel mindig probléma van. Vettem egy NAS-t.
Ezen minden mindig működik. + elérem az iPad-ról is a Kodi-l
A HorizonGo-t szintén, ha éppen TV-t szeretnék nézni, pld akár külföldön is.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
A laptopon (Asus Vivobook S13) tökéletesen megy, de az asztali gépen mindig hibába futok.
A laptopon lévő Kodit, másold át az az asztali gépre.
( C:\Users\felhasználó\AppData\Roaming\Kodi
C:\Program Files (x86)\Kodi)
(Előtte azért nevezd át az ott lévő mappát Kodi2-re.
Ha OK, utána törölheted.)''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz bigacsiga962 #25958 üzenetére
Próbáld meg az eredeti skin-l.
-
-
Noxy
veterán
válasz consono #25540 üzenetére
Volt meg van is de nálam nem müxik.
Amúgy meg a tart..szolgáltatóra a családban senki nem kíváncsi.
Így marad a NAS, meg ami esténként rá kerül.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Mr Dini #25487 üzenetére
“hogy mennyire le van védve az Android app. Komolyan mondom a Netflix nem ennyire védett”
A HorizonGo app-t használom iPadon meg iPhone-n.
Ez az 1app amit nem tudok használni az Apple TV-n.
Nem támogatott tartalom (formátum).
Bármilyen videót, filmet, játékot kirakja Full HD-ba a TV-re, a HGO-t nem. Minden verzióban tűzzel vassal irtják a Jailbreak-t iOS-n való használatot.
Nem csak a TV GO-l van gond, hanem a HGO-l is iOS alatt.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz bigdady #24604 üzenetére
Nincs több igenyem
Így legyen, mert az iPhone topikban, évek után is megkérdezted, hogy hol lehet beállítani ezt vagy azt.
(Csak 1-2-l többet kellet volna nyomni a beállításokban.)''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz PeterPH #23887 üzenetére
Khmm. Biztos ez?
bárhol az országban, magyar internethálózatot használva, illetve 2018. április 1-től, már az EU tagállamaiban is! [link]
-
-
Noxy
veterán
válasz bensze88 #23360 üzenetére
A torrent oldalak látogatása nem tilos, csak a letöltés. Na most az nCore oldalán a letöltési linket kimásolom, majd a MAGYAROSZÁGON lévő, NAS-n futó Transmisson t.kliensbe meg beillesztem.
Majd a Kodiban WebDAV elérésel megnézem a NAS-ról. (8 TB-n nincs igazán hely probléma.)
Ehez nem kell más mint a DDNS szolgáltatást beállítani a routerban, vagy a NAS-ba.
A VPN-t most nem keverném ide.
Nem akarok ezzel senkit a NAS-ra rábeszélni, csak csupán a tisztánlátás kedvéért írtam le.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz Somatom #23326 üzenetére
3 éve uan így voltam, de meguntam hogy ezzel b..m el az időmet. Vetem egy NAS-t, amit még ez mellet, más értelmes dologra is tudok használni.
TV-re meg ott a HorizonGo UPC előfizuval. Korlátlan mobilnet-l ott nézem ahol akarom az EU-n belül.[ Szerkesztve ]
-
-
Noxy
veterán
válasz weinmaker #22571 üzenetére
A régebbi verziók sokkal jobbak voltak szerintem.
Nálam 1éve le van tiltva a frissítés. Csak a NAS-n levő filmek nézem vele egy 7 éves FullHD samu TV-n.
Semmivel semmi gondom. Miért ba..sam ha OK minden?''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Somatom #22467 üzenetére
Így van. Belső hálózaton az NFS, kívülről meg a WebDAV.
FTP-t meg jobb csak hanyagolni a NAS-n.
1x engedélyeztem a NAS-n FTP-t. Egy két hét után tele volt blokkolt orosz IP címekkel.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
-
Noxy
veterán
válasz ekrisztian #21867 üzenetére
VPN-t kell használni ha ilyen helyeken van valaki.
900€-ért évekre előlehet fizetni rá.
Vagy be kell állítani Magyarországon egy NAS-t.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz Marci6 #21529 üzenetére
iOS 6-7-n még OK volt az airplay. (fotók videók)
iOS 8-n már csak a képek + zene. Ezután már semmi.
Én egy NAS-ra mentem az iPhone-ról a fotókat, videókat. Ezt a mappát meg már be lehet adni a Kodinak.
Ettől függetlenül van Apple TV is. Ezzel meg már nem gond az iPhone képernyő tükrözés TV-re.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz bassmanus #21522 üzenetére
Hát igen. Ezek a béták néha “őrületbe” tudják kergetni az embert.
Egy fejlesztőknek ez nem okoz nagy problémát.
Más topikokban is vannak béta mániások. Tele is sz..k a topikot különböző problémákkal amit a béta ver.. okoz.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz robi1979 #21506 üzenetére
Passz. Én erről leszoktam. VPN nélkül, akadásmentessen nézem a HorizonGo App-l , az iPhone-n, iPad-n, de ha akarom ki rakom a TV-re az Apple TV-l Németországban.
De ezek droidos dolgokkal is megoldhatók. (ChromeCast).
Az összes TV szolg.. sugároz a neten is csak Mo előfizu kell hozzá. A UPC idén ápr..tól korlátozás nélkül streameli a csatornákat az EU országokba. Magyarul, nem kell VPN. A többi szolg.. nem tudom.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz zolka95 #21380 üzenetére
Amíg nem frissíted a újra médiatárat addig nem.
Amúgy semmi nem romlana el el, meg el sem állitódna, ha ezt az 1xü dolgot magad is is próbálnád.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
Ha úgy érzed, hogy kínlódás, akkor állíts be egy NAS-t, m. országon, oszt bármikor bárhonnan tudsz rá rakni tartalmat + bármikor meg is tudod nézni.
-
Noxy
veterán
válasz Cotty0 #21160 üzenetére
Sztm felesleges ezen agyalni, mert Ho..GO megy mobil + tablett App-l, + PC-n is. Ha ezek kijelzője kicsi, akkor ki lehet rakni AppleTV-l, vagy Chromecast-l a képet TV-re.
De már sok okos TV-nek van saját App-ja amivel szintén ki lehet a képet rakni a TV-re.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
Mi az a plusz, ami miatt fel kellet raknod a 18-as kodit?
Azon kívül, hogy feleslegesen szívatod magad az eddigi normális megoldás helyett.
Én ami jól működik, azt nem kell megjavítani elvet vallom.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz Levente1991 #21103 üzenetére
Google: Xbox 360 kodi
-
Noxy
veterán
válasz sebijani1982 #20698 üzenetére
A kodiból rakd fel.
Kodi beáll..-kiegészítők-telpítés Zip fájlból.
Majd betallózod. Nem kell hogy az iPhone-n legyen. A belső saját hálózatról is fel megy.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz brazos #20585 üzenetére
Na én is ezt untam meg. 1 éve vettem egy NAS-t. Azon ott van a Transmission torrent kliens, + nCo..e és társai. Azóta mindig van, mindenhonnan elérhető adatfolyam.
TV megint nem gond mert ott a UPC előfizu, amihez meg ott van a Horizon GO app. (iPad, iPhone)[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz sepsi0 #20562 üzenetére
Ingyen Krisztus koporsóját sem őrízték.
Aki meg lusta tanulni, utánna nézni a “szabadidejében” fórumokat olvasgatni az fizessen.
Ha meg adókat meg a járulékokat is befizeti, akkor teljesen rendben van.
Nem kell ebből problémát csinálni.
(Megj..: Nem vagyok “karbantartó”.)''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz Levente1991 #20413 üzenetére
Persze, ha neked tetszenek a tojásfejű emberek.
Ha meg akarod tartani az arányokat, akkor amit alul felül hozzá adsz, azt oldalról elveszi.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz robi1979 #20166 üzenetére
Ott van a link amit pld írtam.
Ha csak 5 percet töltené azon az oldalon, akkor választ kapnál mindenre. Gyengébbek kedvéért még videón is elmagyarázzák, hogy mit hogyan.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz icemad #20163 üzenetére
Az ingyenes csibvpn-l is megy szépen.
Amúgy nekem igazából nincs is rá szükségem, mert az iPad-n meg a telón is megy a UPC-s Horizon Go minden csatornája VPN nélkül is az EU területén.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Noxy
veterán
válasz d3tox1c #20129 üzenetére
A megoldás már ott volt a kérdésedben is. “Hol tudom beállítani”.
Látszik hogy nem nézted végig a beállításokat mert van olyan is a beállítasokban, hogy a rendszer és a Kodi mentése.
Kodin kívül még lehet TV-t nézni a MindigTV, TV GO, My Tv meg a Horizon GO App-l is.[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz icemad #20086 üzenetére
csibvpn.hu + OpenVPN App a telóra.
[ Szerkesztve ]
-
Noxy
veterán
válasz mnnorbi #20081 üzenetére
Nekem április 1-tol megy az EU területén VPN nélkül minden UPC csatornám amire előfizettem idehaza. Horizon Go app. Mobil, PC, tablett, stb.. (Kivéve pár újabb, film ami csak a UPC hálózatából érhető el)
-
Noxy
veterán
-
-
Noxy
veterán
válasz LouiS22 #19693 üzenetére
+ még annyi hogy VPN nélkül is lehet használni bárhonnan, mert a torrent oldal meglátogatása sehol nem tilos, csak a letöltés. A letöltő linket meg beillesztem távvezérléssel az itthon levő NAS-n futó Transmissionba. http://xxxxan.sytes.net:9092/transmission/web/
A NAS-n lévő filmeket már megint nem gond beadni a Kodinak, WebDav eléréssel. https://xxxxan.sytes.net:4443/Transmission)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest