Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szoles
senior tag
Igen, ő is azt mondja, hogy ma már nem rúgott bele. :-)
Viszont van egy kis gond, ami nem is kicsi. Ma délután szétesett a kormánycsapágy.
Pontosabban az alsó menetes, rugó alatti kupakszerű valami, ami alulról a kormányoszlopra van rátekerve és támasztja az alsó kormánycsapágy gyűrűjét, na az egyszerűen lejött. Úgy, ahogy van, lejött a menetről. A kormánycsapágy ettől teljesen lógni kezdett.
Szétszedtem, és kiderült, hogy ebben a kupakszerű izében olyan menet van, hogy egyszerűen nem lehet rendesen ráhúzni a kormányoszlop menetére, mert ha meghúzom, akkor átugrik rajta. Nem szakadt meg a menet, hanem egyszerűen pontatlan, és lejön róla. Ha éppen hogy meghúzom, akkor olyan, mintha tartana, de az csak a látszat, amint beállítom a kormánycsapágy rendes holtjátékát, utána az első körben lelöki, és a kormánycsapágy lógni kezd, először kicsit, azután egyre jobban, ahogy ez a bigyó mászik le a kormányoszlopról, pillanatok alatt teljesen szétesik.Nagyon elkeserítő, fiam teljesen kiborult, engem meg nagyon bosszant a dolog.
Holnap keresem shopping all-ékat, hogy mi a túró legyen.
Majd rakok fel pár képet, hogy miről is írok.
Ui: Tegnap, amikor megjött a roller, nem is értettem, hogy miért nincs beállítva a kormánycsapágy, teljesen laza volt, a két anyát két ujjal lehetett tekergetni. Most már értem miért. Vagy be sem állították, mert nem lehet, vagy beállították, de már akkor lelökte a menetet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Mikrotik routerek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Építő/felújító topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PLC programozás
- Revolut
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
- Microsoft Surface Laptop Studio 2in1 / i5-11300H 16GB RAM Érintőkijelző
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Új/Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M4 /24GB/1TB - Ezüst - MAGYAR - 15 Ciklus - 2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pontosabban az alsó menetes, rugó alatti kupakszerű valami, ami alulról a kormányoszlopra van rátekerve és támasztja az alsó kormánycsapágy gyűrűjét, na az egyszerűen lejött. Úgy, ahogy van, lejött a menetről. A kormánycsapágy ettől teljesen lógni kezdett.