Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
válasz
pusszycat
üzenetére
Na erre kéne még egy ülés opció mint a kukirin g2 maxra és tökéletes mindenes lehetne.
Főleg ilyen hosszabb ingázáshoz. Kormány fullra le ülést is ameddig vállalható és hagy szóljon. Állva garantált maradandó sérülés napi szinten használva. Sokan nem érzik ennek a súlyát hogy mekkoràt lehet hullani állva 50-el.
Én láttam már végeredményt sima 25-el és élőben is vègig néztem ahogy egyik baràtom igaz részegen de vàllal vett le egy oszlopot. Nem volt szép.
Bicoval motorral sose esett el szintén reccsen. Nagy flesh hasítani állva mint egy nekromanta a fakras gyermekeibe de elég kockázatos!
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 4/64GB szürke / 12 hónap jótállás
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Főleg ilyen hosszabb ingázáshoz. Kormány fullra le ülést is ameddig vállalható és hagy szóljon. Állva garantált maradandó sérülés napi szinten használva. Sokan nem érzik ennek a súlyát hogy mekkoràt lehet hullani állva 50-el.
Bicoval motorral sose esett el szintén reccsen. Nagy flesh hasítani állva mint egy nekromanta a fakras gyermekeibe de elég kockázatos!