Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Thunderzolee

veterán

válasz pusszycat #37510 üzenetére

Honnét tudjam?
    Ez lett a piaci ára.
    Drágábban már nem veszik meg, mert mindig van olcsóbb is.

Az F3 Pro-t 130ezerért vettem Hardveraprón. 60km volt benne. Nyilván nem fogom megkérdezni az eladót, h miért ilyen olcsón adja (hónapokig hirdette pedig, h valaki elvigye végre, de senki se akart érte menni), gondolom nem volt tisztában vele, h 170-200 lenne a reális ára, nem 130, én meg nem homályosítottam fel. Egyébként drága ruházatban fogadott az eladó, szóval valószínűleg volt nála pénz lóvéra. Egy nagyobb típusú Kugoot vett, azért adta el, mert a 25 nem volt elég neki se.
    Én mondtam el neki, h amúgy 40-el is tud menni, van már rá megoldás, ezt mondjuk nem tudta.

A Navee GT3 Max nemrég 150ezer volt az Auchanban, szerintem ezzel el is intézték a használtpiaci árát ennek is, meg a Xiaomi 5 Maxnal, Pronak.
    De Hardveraprón is, Marketplacen is elég sok 5-ös Prot, Maxot látni 130-140-ért, utóbbit 150-170 közt. Ezek után ki venne drágábban Segway G2-t, ha ennyiért megkapja ezeket?
    Ajánlgatnám azokat is, de módosítva csak 32-t tudnak, míg a Segway 40-et is, az index csipogás kikapcsolható, és jobb a rugózása.
    Az egyetlen rizikó az elsőteló, de amelyiknél nem jött elő újabb korában ez a hiba, azoknál már nem is várható.

Szívesen vennék más teleszkópos pálcikarollereket is, de nemigen ismerek más típust, ami ennyiért ezeket tudja nyújtani, mint egy G2.

A Kugook is olcsók, csak az már nem pálcikaroller kategória, meg hát az nem az a típus, amit ajánlgatnék, de árban verhetetlen, úgyhogy úgyis mindenki azt veszi, nem a drágább társait.

Amúgy nem gyűjtő vagyok, csak 4 gyerek = 4 roller. Plusz nekem meg barátnőmnek.
    Ha a nyaralónk télen fűtött lenne, akkor pl nem kellene hordozni a rollereket, (mikrobuszunk van), egyszerűbb lenne oda is venni négyet, azt mikor odamegyünk, nem kellene vinni, mert lenne ott is négy. (Ha csak 150-el számolom darabját, ez nekem nem nagy összeg.) Még jó, h a lányok biciklikkel is elvannak. :)

Új hozzászólás Aktív témák