Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
válasz pulutodurumo #19596 üzenetére
Jaja ezt én is aláírom!! Jó pár $ olcsóbbak.
-
marquuard
veterán
-
petipetya
nagyúr
válasz Sándor -P20- #19589 üzenetére
Körülbelül 30-40 tekeréssel lehet teljesen felhúzni, és elviekben nem tudod túltekerni, mivel van benne valami védelem, ami kicsúsztatja/lecsúsztatja az egyik alkatrészt a másikró, és nem feszíti tovább a rugót - vagy valami ilyesmi. A Vostok esetén lehet tudni, hogy melyik tekeréssel járok a végénél - ilyen az, amikor érzed az órádat.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
pulutodurumo
addikt
Az AliExpress beindította a 11.11 akciókat. Vannak olyan órák amik tényleg olcsóbbak mint szoktak. Érdemes körülnézni.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
cibere11
tag
Üdv!
Jó minőségű seiko szerkezetes órát keresek. Újat és vagy diver vagy panerai homage órát.KöszönömHTC Wildfire S 2.3.5, Nexus 7 16 Gb , iPhone 4 8Gb , iPhone 5s 16Gb iPhone SE 32gb iPhone SE 2020 64 Gb Macbook Air 2017 , Xbox SS Macbook M1, IPhone 13
-
NyxNyxNyx
addikt
Köszi mindenkinek a segítséget. Lényegében az alapján döntöttem, hogy ha nem tetszik teljesen, valami zavarhat benne, akkor ne vegyem meg. Így kisett a Guanqin a szövegek miatt a számlapon és ugyanabból a stílusból a fekete számlapos Cadisen lett. Kicsit ilyen biztonsági döntés volt ami a kinézetét illeti. Minőség szempontjából a legkockázatosabb, de ez van. 40 dollár körül fizettem érte.
Fall-N: Ezek a Pagani Design órák tényleg tetszetősek, a Starking nálam kiesik a márkanév miatt.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz Fall-N #19592 üzenetére
Én port nem látok benne, de lehet hogy a szemem már nem a régi...
Lőttem pár képet a telóval, de villanófény miatt minden sz@r a apróság felvillan. Ott is csillog, tükröződik ahol lupéval sem látok semmit, tehát nem reális.
Megpróbálok életet csiholni a régi gépembe, és előtúrom az állványomat valahonnan, és ha összejön tolok pár értelmes képet...Mod:
Időt nem igérek,
Most a telómmal küzdök. Megint telement fémforgáccsal, hangszóró csere... Blackviev BV6000
Utána akvárium pucolás.
Ha marad időm, és a párom sem talál ki semmi egyebet megcsinálom a képeket...[ Szerkesztve ]
40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.
-
Fall-N
veterán
válasz Sándor -P20- #19589 üzenetére
A por nem ment be az órába? Kínai skeleton órámba (Ik Colouring) valahogy vagy bekerült egy porszem az üveghez tapadva, vagy a szerkezetről hullott le egy fémforgács. Az üveg hátlap alatt még csomó por van. Ugyanígy jártam a Naviforce NF9050-nel is. Ott a számlapon van egy porszem (vagy forgács).
Mondjuk ezekbe ragasztva van az üveg nincs alatta gumitömítés, mint a Seiko 5-ösben.
Kissé illúzió romboló. Volt és van most is egy Daniel Klein órám ott patentul össze van rakva az óra semmi por. Majd esetleg egy órással szétszedetem és tetetek bele tömítést.
[ Szerkesztve ]
-
Sándor -P20-
senior tag
válasz dzsi23 #19574 üzenetére
Üdv. Ha már szóba kerültem...
A kicsike köszöni szépen azóta is jól van, teszi a dolgát. Továbbra is nagyon tetszik, azóta csak ezt hordom, amikor óra van rajtam.
KB heti fél napot van hordva. (Meg amikor itthon hagyom... ) Tehát agyonhasználva nincs.
Egyenlőre teljesen karcmentes.
A pontosságról továbbra sem tudok nyilatkozni. Annyi tuti, amennyire másodperc mutató nélkül meg tudom ítélni nem tapasztaltam rajta pontatlanságot. Ehhez mondjuk az is hozzátartozik, hogy minden alkalommal amikor felveszem be kell állítani.
Az automata szépen teszi a dolgát. Általában kettőt tekerek a felhúzón beállítás után.
Két három óra használat után a rugó szellősre van húzva.
Így lerakva több mint fél napot még elketyeg.
Egyszer próbából teljesen felhúztam. Érdekes volt, hogy nem akadt meg a végén, tehát vagy van benne egy védő mechanika, vagy rossz. Mindenesetre többet nem kisértettem a dolgot. Így agyonhúzva több mint 24 órát (szerintem volt az 30 is, de nem mértem) elketyegett.
Az egyetlen negatívumnak tekinthető dolog, ami igazából inkább pozitívum, az az érdekesen működő biztonsági csat. A csat két oldalon levő lemez b@szokat benyomva lehet a csatot oldani, ami néha csak jó sokadszori próbálkozásra sikerül. Viszont így tuti nem nyílik ki használat közben...Kb ennyi.
Most ezzel szemezgetek... TEVISE T824A40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.
-
nebancsa
senior tag
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz NyxNyxNyx #19585 üzenetére
Bocs ez lemaradt még, hogy ami rohadtul zavar, hogy nem képesek normális feliratokat rakni az órára... Ezért tetszik jobban a hasonló Cadisen, mert ott nem ilyen gáz szövegeket írtak az órára. Ha lenne róla biztosíték (ergo videó), hogy minden oké az órával, akkor az lenne.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz dzsi23 #19583 üzenetére
Köszi a vélemény mindig jól jön. Már a kosárba raktam a kék számlapos Guanqin-t, de még alvásig átgondolom. Ami zavar az a dátumos ablakocska, hogy kiüt a fehér.
Még valaki esetleg véleményt tudna mondani? Nekem ez már nagy kiadásnak számít órára.
Ebben milyen szerkezet van? Valamiért azt gondoltam, hogy mindháromban ugyanaz van, mint az első Cadisenben."I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
nebancsa
senior tag
válasz pulutodurumo #19581 üzenetére
-
dzsi23
addikt
válasz NyxNyxNyx #19582 üzenetére
Ha esetleg azt szeretnéd, hogy szavazzunk, akkor fehér számlapos Guanqin. Még fekete mutatókkal is jobban néz ki a fehér, mint a kék számlapos. A szerkezet alapján az elsőt választanám, de nekem az túl egyszerű.
(#19581) pulutodurumo:
Féláron vinném.Egyéb:
Aliexpressen elég jó akciók vannak. Aki talál valami tutit, ne tartsa magában![ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Csak úgy döntöttem, hogy rendelek egy órát, annyira jó áron vannak most. Már 50 dollárért is ajánlgatták őket, most 35-40 körül csak kéne ott hagyni.
Azon töröm a fejemet melyik legyen.
Cadisen C1032 37 dollár, de nekem ez a fajta szíj nem tetszék, tehát még akkor rá kéne költeni egy csomót egy bőrszíjra és még így is lehet túl elegáns lenne.
CADISEN C1030 41 dollár - Talán ez tetszik a legjobban, de nem találtam róla normális review-t.
Hasonló a Cadisenhez, de Quanqin 41 dollár - Értékeléseknél panaszkodtak, hogy fekete mutatókkal jött kék helyett. Nekem ez gáz, mert szvsz nagyon sokat dob a kék rajta. Találtam róla videót, az alapján nagyon jó vétel lenne. Talán még a kék számlapos egészen tetszik.
-
pulutodurumo
addikt
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Fall-N
veterán
válasz petipetya #19573 üzenetére
A szerkezet maga jó benne, valami japán import werkről írnak sok helyen, de sajnos nem sikerül kinyomozni hogy melyik lehet. Valószínűleg PTS resources a gyártó, de az nem japán, hanem kínai. De hogy miért is jó? Mert a 130ezer Forintos Invicta órában is ez a szerkezet van. Másrészt szerviz helyett fillérekért lehet cseréltetni a belét.
De lehet még ugyanilyet Ik Coluring és Shenhua "márkákban" is kapni. Shenhua mellett szól, hogy van bronz tokos változatban is.
[ Szerkesztve ]
-
Karcsiiik
csendes tag
válasz Digitalpimp #19577 üzenetére
Helló.Nem a folia,körmömmel megpiszkáltam és majdnem az egész lejött. Holnap megragasztom valami erős ragasztóval.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz Karcsiiik #19576 üzenetére
Ami le akar jönni, az nem csak a lünetta védőfóliája? Mert egyszer én is benéztem.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Karcsiiik
csendes tag
Szép estét. Tegnapelőtt hozta a postás.Szépen működik,szíjja kényelmes,nem tépi a szőrt.Elég jól összerakták,kivéve a lünettát.Ahol a pici pötty van ott elkezdett leválni a 'számlap'. 43 másodpercet siet naponta.Beszabályoznám csak nem tudom levenni a hátlapot,ugy össze van préselve. 18 eu-t megért.
-
dzsi23
addikt
válasz petipetya #19573 üzenetére
Egy másodperc mutató ennek is jót tenne. Meg egy egyszerűbb tok.
Sándor -P20- kolléga meg mesélhetne, hogy miket tapasztalt azóta a hasonló órájával.
-
petipetya
nagyúr
Nyálcsorgató videó működés közben, Forsining F207: YouTube
"nincs rá lezsóidő"
-
Soká
senior tag
A NIBOSI névre keresztelt óra Kínában a SINOBI "márka" megtévesztésére szolgál? Feltételezem, nem kell komolyan venni az acéltok jelölést.
Bár most nézek egy kicsomagolós videót és a hátlapon simán stainless steel szerepel.[ Szerkesztve ]
-
pilu01
senior tag
Urak!
Lehet erre Sinobi órára kapni bőr szíjat?
Mert elméletileg fémszíjas használatra vettem, de jól nézne ki bőrrel is szvsz.[ Szerkesztve ]
-
.DLL
veterán
Szerintetek megérik ezek a 2-3 ezer Ft-os Ebay-es geniune leather szíjak?
Mert ha ugyan azt a minőséget nyújtják, mint egy eleve 2-3 ezres órán...
Pl. rendeltem egy ilyen 900 Ft-os Mvmt klón "miért ne" órát, és egész decens szíjjal jött meglepően puha tapintású, kellemes, jó kidolgozás, csak túl széles a Sinobi Bauhaus-ra (ami még úton van) szóval nézegettem szíjakat és ha indokolt az ár, akkor rendelek, de ha ugyanezt kapom, akkor nem éri meg.Amúgy ilyen kicsit nyersebb hasított bőr kinézetű szíjakat nézegettem pl.:
[link] [link] [link] [link] ?[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
konyvest
csendes újonc
szevasztok urak!
nna végre kiszenvedtem hogy milyen Seiko órát akarok magamnak.
a Seiko snk 375 k1-re esett a választásom. Magyarországon most 30-31e forint körül lehet hozzájutni.
még várok hátha lesz vmi akció karácsony előtt pl black friday
mégegyszer köszi mindenkinek a segítséget![ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz NyxNyxNyx #19557 üzenetére
Én egy ilyen Benyart néztem ki. Csak sajnos erre is az igaz, mint amit írtam korábban, hogy 50 dollárig(35 dollárig, ha a levont árat nézzük) el kéne menni az ingyenes szállításhoz. Pedig 15.5 dollárért jó vétel lenne.
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
válasz pulutodurumo #19556 üzenetére
Watchuseek-en körülnéztem, van topiklja is. Sokan ETA klónt írnak, szóba jön módosított DG szerkezet is, de gyártói oldalról nem sokat árulnak el.
PSN ID: marquuard
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz Bertiee #19546 üzenetére
Szia, azt nem tudom figyelted-e de ha ezek közül a termékek közül még választasz valamit kicsivel több, mint 2 dollár értékben, akkor ingyenes a szállítás és mivel 10 dolláronként levonódik 3 dollár, ezért 50 dollár esetén 35-öt kéne csak fizetni áfamentes szállítással.
Az órát nem ismerem amúgy.
[ Szerkesztve ]
-
pulutodurumo
addikt
válasz marquuard #19550 üzenetére
Egy kis segítség a döntéshez videós formában.
A Starking szerkezete ETA ihletésű, talán Peacock gyártás. Magasabb frekvencián jár mint a Seiko. Az NH36 azért lehet jobb választás, mert ha szerelni kell, sokkal könnyebb helyzetben leszel."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
veterán
Fémszíjas automata óra 17 dollárért
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
dzsi23
addikt
válasz ZolkoW #19545 üzenetére
Nato-n ne gondolkodj, nagyon olcsón is vehetsz nagyon jót, szal hajrá! Bár elsősorban jó időben szokás hordani, de az én óráimon még mindig natok/perlonok vannak, mert kényelmesek.
Az én stopperes órámon 5 perces beosztás van, tehát negyedóránként 3 beosztás, a tiedről kétszer olyan pontosan lehet leolvasni (2.5 perc), szal abszolút jó. Főzéshez pl. abszolút elég ez a beosztás... ha fél órát kell lemérni, akkor mindegy, hogy percenként vagy 5 percenként van a beosztás.(#19547) pulutodurumo:
+1
Vagy pl. a Cadisennek is van NH36-os órája. -
Bertiee
senior tag
válasz pulutodurumo #19547 üzenetére
Az mi is? Amúgy a Gerbest javasolt óravásárlás szempontjából? EU expressel küldenék, vajon vámot fizetni kell majd?
[ Szerkesztve ]
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok, kellene néhány vélemény erről a CADISEN óráról? Kb 50 dolcsiba fájna szállítással, de nem értek az automata órákhoz. Valamilyen Myota szerkezetes, ennyit tudok, ja és a maga egyszerűségében nekem tetszik.
-
ZolkoW
őstag
válasz dzsi23 #19544 üzenetére
A Fossilból is mindig az tetszett nagyon, amin gyárilag ilyen barna ("tan") bőrszíj van. Annak ráadásul piros a másodpercmutatója, az enyémnek nem, mert ez gyárilag fémszíjas, de refurbished drabként fekete szilikon szíjjal vettem ebayről. Abban csak az nem tetszett, hogy a) nem barna b) annak tényleg gyengus lemezből hajlított csatja volt. Majd valami minőségibb szilikont, vagy NATO szíjat akarok rá. A Benya csatja jó, csak kinézetre szeretem a robosztusabbat. És a stopperhez tartozó gombjai finomabban járnak, viszont maga a funkció mindkét órán sántikál szerintem.
A Benyaron az említett tizedmp. dolog zavaró, de ennél jobban, hogy a -még mindig stopper- percmutató számomra leolvashatatlan. a negyed óra 6 db egyenlő részre van osztva... akkor most hány percnél is járunk? A Fossilon is idióta a beosztás (ott fél óra fért fel a számlapra, így egy negyed fordulat HÉT ÉS FÉL perc lett ), de könnyebb volt kideríteni, mennyi telt el. A fő tekerentyűje viszont mindig fura érzéssel működött, lehet hogy az én példányomon sem mindig volt ilyen, de én már így kaptam.Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
dzsi23
addikt
válasz ZolkoW #19542 üzenetére
Az már bizony automatákat megszégyenítő vastagság. Megnéztem most vagy 20-30 automatát, és csak a Panerai-félék között volt 1-2 vastagabb, amiknek üveg hátlapja van. Viszont a fotóidon szebb, mint a gyári képeken. Tényleg nagyon hasonló az összkép, szal ha már úgyis szíjat cserélsz a Fossilon, szerintem ne barna legyen.
(#19543) Keil Walker:
Hm, megfontolandó, csak jóval nagyobb, mint az skx.[ Szerkesztve ]
-
Keil Walker
aktív tag
válasz dzsi23 #19527 üzenetére
Skx alternatíva: Deep Blue Diver 300
NH36, zafír+ar és árban kb ua., mint a Seiko.
-
ZolkoW
őstag
válasz ZolkoW #19533 üzenetére
Most kiderült,hogy unalmas vagyok. A fosszília most már kaphat másik szíjat.
A Benyar tényleg duci, 16.2mm-t mértem az üveggel együtt. Pedig látszólag indokolatlan, az üveg alatt van vagy 2mm fölös tér.Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
AMD Power
titán
válasz Keil Walker #19540 üzenetére
A Naviforce ezek utan kivancsi vagyok miko4 erkezik meg.
-
dzsi23
addikt
válasz rarki72 #19538 üzenetére
Most épp úton van egy 58$-os óra az asszonynak, remélem, az is átjut. Elsősorban nem is a költségek miatt,
hanem a r0h@dt lassú vámeljárás miatt.Tőled és mástól is:
Seagull ST16-ról mik a vélemények? Ha jól látom, az van a Geya-ban.
Szerk.: Semmi, megtaláltam a választ.[ Szerkesztve ]
-
rarki72
tag
Az általam annyira megkedvelt Geya Submariner Homage most Aliexpress-en a "Diamond Member" fokozatú vevőknek csak 48$...
-
dzsi23
addikt
válasz Fall-N #19532 üzenetére
Én azt tervezem, hogy megveszem az SKX-et, hordom, és majd később, ha netán úgy döntök, hogy kézzel is jó lenne húzni, akkor cserélem a szerkezetet. Tehát nem azonnal, adok esélyt a 7S26-nak, és lehet, hogy sosem cserélem ki.
Amúgy milyen márkás órákra gondolsz? Sorolhatnál párat, hátha elcsábulok feléjük. -
ZolkoW
őstag
válasz pilu01 #19531 üzenetére
otthon készítek majd.
Azóta felfigyeltem rá, hogy a stoppernek a tizedmásodperc mutatója kicsit hektikus.. vagy egy perc után megáll, a 0-n, vagy valamikor máskor
És a hátlapi minta (márkajelzés, stb. egy körben) szerintem félre van pozícionálva, mondjuk a hátlapját a legritkábban nézegetem.Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
Fall-N
veterán
válasz pulutodurumo #19526 üzenetére
Kb. 50 $-os plusz költség, így nem biztos, hogy megéri. Akkor már az ember rádob +50 $-t a vételárra és vesz másik órát. Akkor már előjönnek a márkás órák is mint reális alternatíva.
[ Szerkesztve ]
-
ZolkoW
őstag
megérkezett a Benyarom, dobozzal, párducfejes karkötővel, aminek a lányom fog örülni, az órának meg én.. csupa pozitív eddig, talán a csatja tűnik gyengusnak, jobban szeretem a masszívabb példányokat. A tok vastagságától féltem, épp a felső határon van, szóval okés az is. 3 nap híján egy hónapot utazott, és svéd címről érkezett, egész más iktatószámmal, mint amit kaptam hozzá, de legalább itt van.
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
dzsi23
addikt
válasz pulutodurumo #19526 üzenetére
Pont ezt javasoltam én is pár napja.
-
-
z2solti
tag
válasz schawo #19522 üzenetére
Kösz a gyors választ.
Már csak egy kis pontosítást kérnék:
-a belső peremtől a tokcső tengelyéig 2,3mm : a belső perem (amin a számlap felfekszi) aljától a korona tengely közpvonaláig lévő távolság,
-magasság a belső peremtől a tok széléig 6mm : a perem alsó felületétől a lecsavart hátlap nélküli óratest aljáig,
-óraüvegtől a belső peremig 2mm: az óra üveg aljától a belső perem tetejéig ( ez az a rész ahol a mutatók mozognak,
Jól értelmezem a fordításodat ?
Kösz mégegyszer a segítségedet!
-
titán
válasz z2solti #19521 üzenetére
visible dial is 30mm a számlap látható mérete 30mm
distance from internal shoulder to stem hole center 2.3mm a belső peremtől a tokcső tengelyéig 2,3mm
case height from internal shoulder to the edge -6mm magasság a belső peremtől a tok széléig 6mm
distance from crystal to the edge of internal shoulder 2mm óraüvegtől a belső peremig 2mm
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
z2solti
tag
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Rendelni akarok Kínából egy eléggé drága óra tokot. Megkérdeztem az eladót hogy irja le már nekem
a tok belső méreteit, mert ez dönti el , hogy a szerketet belefér-e. Csatoltam mellé egy skiccet is hátha
úgy könnyebb neki. Ezt a választ kaptam:
"Hello, sorry but we do not have a technical drawing of it as we are retailer not a manufacturer. All we know is case inside diameter-33mm, visible dial is 30mm, distance from internal shoulder to stem hole center 2.3mm, case height from internal shoulder to the edge -6mm, distance from crystal to the edge of internal shoulder 2mm."
Amit kivastagítottam az nem teljesen tiszta nekem!
Kösz a segítséget , és bocs ha off. -
dzsi23
addikt
"...ez a kb. nem tudom mit akarok..."
Semmi többet, csak mindent! Amúgy a rose gold a legszebb közülük a számlap miatt. Ugyanezzel a számlappal, csak rose gold helyett natúr acéllal jönne be a legjobban. Így marad csak érdekesség számomra, de hátha valakinek megtetszik.
[ Szerkesztve ]
-
.DLL
veterán
válasz dzsi23 #19515 üzenetére
Az óra háza nagyon tetszik, bőr szíjjal el tudnám képzelni csak valami kevésbé veretős színben ez a réz-gold kicsit sok, illetve a számlap is úgy komplikált, hogy ez a kb. nem tudom mit akarok, vannak pöttyök, körök, vonalak, 3D-s indexek, szóval ezt picit áttervezném ha tehetném, de hát nyilván nincs tökéletes óra, egyébként amúgy frankó.
(P.H.)
-
AMD Power
titán
Rendeltem ma egy ilyet. Jo aron volt es tetszik is...
-
dzsi23
addikt
válasz Bertiee #19504 üzenetére
Pagani Design PD-5080 (40mm)
Pagani Design PD-1634 (43mm)
Pagani Design PD-2770 (43mm)
Vagy a most említett Starking.(#19505) EnterR:
Mindenhol azt írják, hogy acél, az óra hátlapján is az szerepel, a zafír is igaz, én elhiszem. -
joci86
senior tag
-
marquuard
veterán
Sziasztok. Starking leírás szerint nemesacél, ez mennyire hiteles? Illetve ennek tényleg ETA-másolat szerkezete van? Erről sem találtam egységes álláspontot.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
konyvest
csendes újonc
Mindenkinek köszönöm a segítséget körülnézek az említett helyeken és majd jelentkezem.
-
dzsi23
addikt
válasz konyvest #19498 üzenetére
creationwatches
skywatches
dutyfreeislandshop
nywatchstore+ amiket petipetya linkelt.
-
Fall-N
veterán
válasz konyvest #19498 üzenetére
Ha nem mindennapi használatra lesz akkor az automata órát, mint Seiko 5-öt nem ajánlom. A 7S26 szerkezet, ami az 5 szériában van, nem húzható kézzel. Így vagy minden nap kell hordani - vagy ahogy írtam korábban - kell venni mellé forgatót (ahogy én is tettem). A szerkezetnek nem tesz jót ha sokáig nem jár. Illetve inkább az olajozás sűrűsödik be az állásban.
Egyébként minden téren jó a Seiko 5. 40-45 körül van a dress (elegáns egyszerűbb, fém szíjjal) és a military (óra és perc skála + NATO szíj) belőle. Az 5 Sports és a Diver már általában drágább (80 ezer -). Sokszor szoktak akcióban lenni, olyankor már 30 ezresért meg lehet venni. (Vagy ott a Glamour, Joy napok. Bár az előbbi lassan lejár.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest