- bambano: Bambanő háza tája
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- leslieke
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
a dráva baranyai szakaszára csak 5500ft az éves. mondjuk nem tudom. vajon akárhol meg lehet állni horgászni a baranyai szakaszon vagy vannak erre kijelölt helyek.. biztos itt is vannak ilyen holtágas, tó szerű részek. csak azt nem tudom, hogy busszal mennyire megközelíthető, biciklivel biztos messze van
hat vegulis lent a hataron. autoval meg nem 'szivesen' mennek ilyen sokszor. mert ha talalnek jo helyet, ahol a halak is jonnek, akkor evi 5500ert ott lennek szerintem eleg sokat.
multkor volt szo ezekrol a bottarto taskakrol. belefer egy ilyenbe 2 bot, egy kb 40cmes karikás haltartó, felszerelések (etetoanyag, stb kis dolgok) a szak az osszecsukva elfer es ha fogok halat vajon az is elfer még?
szerk: drávaszabolcs 32km es akkor onnan meg a folyoig elmenni.. egyszer elmegyek autoval aztan felmerem a terepet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- XPEnology
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Metal topik
- Kutya topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest