Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
a dráva baranyai szakaszára csak 5500ft az éves. mondjuk nem tudom. vajon akárhol meg lehet állni horgászni a baranyai szakaszon vagy vannak erre kijelölt helyek.. biztos itt is vannak ilyen holtágas, tó szerű részek. csak azt nem tudom, hogy busszal mennyire megközelíthető, biciklivel biztos messze van hat vegulis lent a hataron. autoval meg nem 'szivesen' mennek ilyen sokszor. mert ha talalnek jo helyet, ahol a halak is jonnek, akkor evi 5500ert ott lennek szerintem eleg sokat.
multkor volt szo ezekrol a bottarto taskakrol. belefer egy ilyenbe 2 bot, egy kb 40cmes karikás haltartó, felszerelések (etetoanyag, stb kis dolgok) a szak az osszecsukva elfer es ha fogok halat vajon az is elfer még?
szerk: drávaszabolcs 32km es akkor onnan meg a folyoig elmenni.. egyszer elmegyek autoval aztan felmerem a terepet.
[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest