- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lelkiblog
-
LOGOUT
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gu007
aktív tag
válasz
lemmy71 #1777 üzenetére
Ez egy ellenáramú (reverse) szekrény szmóker.
Amit zölddel jelöltél az teljesen hibátlan, a sütőtér és a szmóket fala között van 30mm rés, ott megy fel a füst és a meleg levegő. A kémény alsó vége pedig a vizesedény felett van.
Végülis a sütőtér egy szögletes U alak. Ez a kép a tűztérből készült felfelé fényképezve:
jobb oldalon a szmóker külső fala aminek a másik felén a szigetelés van, bal oldalon a sütőtér oldala van aminek a másik felén a rácstartó sínek vannak.
Az elején a kivágás amit narancssárgával karikáztam, azt a célt szolgálná, hogy a sütő eleje és hátulja egyformán legyen meleg. Nyitsz rajta és közvetlen megy be a meleg nem körbe. Na én ebből semmit nem tapasztaltam pedig a sütörács elejére és végére is tettem hőmérőt és majdnem egyforma volt. ~1° különbség volt köztük. Kinyitás után sem változott a hőmérséklet különbség. Szóval szerintem feleslegesszénacél, a rácsok kivételével. Majd összegyűjtöm a képeket és feltöltöm. A tervrajz nekem már nincs meg, [innen] van az ötlet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest