Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- ALZA vagy eMAG?
- Hiányzik a gamer érzés
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Fűzzük össze a szavakat :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gézengúz
addikt
válasz -=RelakS=- #20570 üzenetére
A linket javítsd légyszíves...
-
Gézengúz
addikt
válasz Runner_fxr #23085 üzenetére
A km óra zsinórját nem lett volna 1szerűbb az első fék vezetékén levinni bal oldalt?
-
Gézengúz
addikt
válasz Runner_fxr #23090 üzenetére
Ahha... 160-as tárcsánál nálam még elfér...
-
Gézengúz
addikt
Esetleg egy alternatíva...
-
Gézengúz
addikt
Kártevőirtást vállalunk
-
Gézengúz
addikt
Normális?
-
Gézengúz
addikt
Mert úgyis vannak olyanok akik nem ismerik...
-
Gézengúz
addikt
Nincs valakinek véletlenül felesleges kmóra jeladója? Csak a jeladó kellene..
-
Gézengúz
addikt
válasz imyourfriend #37136 üzenetére
Szerintem nagy értés nem kell hozzá, inkább a célszerszámok hiánya tántorít el...Gondolom egy kis szorítás kell neki, lévén hogy még csak 1000km körül tarthat valahol a bringa...
-
Gézengúz
addikt
válasz imyourfriend #37143 üzenetére
Szóval akkor esetemben nem csak arról van szó, hogy le kell tudni venni a hajtókart, majd picit befelé tekerni azon a sok körmös biszbaszon?
-
Gézengúz
addikt
válasz imyourfriend #37145 üzenetére
Mivel nincs szerszámom, ugyis üzlet lesz a vége..Aztán meglátjuk..Azért régebben míg normális itthoni szerszámokkal volt szerelhető egy bringa, nekem sem kellett tanácsért a szomszédba rohangálni, de azért köszi
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
válasz zoli03 #37153 üzenetére
Még annyit, hogy erre ugyanúgy rá lehet picit feszíteni mint a régi csapágyas rendszerre? Ugye ha ott picit kotyogott akkor akár a hajtókar levétele nélkül is lehetett rajta ráhúzni-lazítani..Nem igazán látom még addig át amíg nem szedtem szét legalább egyszer..1000km környékén azért még nem akarom darabjaira szedni, mondjuk, ha meglesznek a szerszámjaim lehet ez lesz..ha már hozzányúlok...
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
Szóval megoldódott!
Képzeld el kerékpárszervizes vagy, bevisznek hozzád egy bringát, (egyelőre még tök laikusan mert nem értettem a monoblokkot) hogy kotyog a monoblokk, azzal kezdesz, hogy cseréled, vagy azzal, hogy megpróbálsz picit ráhúzni nem-e lazult fel? Aztán majd folytatom!
-
Gézengúz
addikt
válasz Mewryck #37167 üzenetére
És az milyen, hogy a kerékpárboltos megvetette velem az új monoblokkot, miközben csak rá kellett volna húzni? Mivel megvettem a hajtókar leszedőt és a monoblokk lehúzót, + hazahoztam a kivett Shimano BB-UN26-ot, itthon magamnak, 10 perc alatt visszaraktam és érdekes módon nincs kotyogás...
-
Gézengúz
addikt
válasz Mewryck #37227 üzenetére
Hát először adott egy ugyanolyat, belerakta és ha nem rángatom meg akkor elhoztam volna, de kotyogott, nem annyira de kotyogott...Szóltam neki ekkor kicserélte egy Bikefunra, ami tökéletes volt, ezzel jöttem haza de itthon nem hagyott nyugodni a kisördög és mivel megvoltak már a szerszámaim ezért visszatettem a sajátomat, jól lehúzva és lőn csoda, semmi kotyogás...Persze egyből vissza és számonkértem, hogy először nem meg kellett volna néznie, hogy nem fellazulás volt? Magyarázott csak össze-vissza, hogy én azzal mentem, hozzá, hogy hibás..Naná, laikusként, szerszám nélkül? A szerelés és monoblokk árát visszadta, de nem örültem túlságosan..
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
válasz imyourfriend #37260 üzenetére
Na nehulyeskedj már, mielòtt kicserélném csak megtekerem először a másik irányba, nem-e laza!
Szerintem nem számolt vele, hogy hazahozom a kicserélt darabot...
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
válasz imyourfriend #37264 üzenetére
Mintha írtam volna, hogy megvettem a szukseges szerszamokat nem? Nem egy ördöngösség!
-
Gézengúz
addikt
válasz Runner_fxr #37272 üzenetére
Azóta beletekertem vagy 20km-t, minden kottyanás nélkül, szóval
-
Gézengúz
addikt
válasz Runner_fxr #37274 üzenetére
Nem mentem vele sokat kotyogósan, éreztem, csak nem tudtam egyből boltba menni vele (meló volt) Jelenleg nem szorul, nem kotyog, teljes megelégedettséggel használom, csak nem szeressük mikor hülyére akarnak venni minket! Így van?
-
Gézengúz
addikt
válasz Runner_fxr #37285 üzenetére
Kerékpárszervizes, nagyon jól tudta mit csinál..Be kellett mennem mert se hajtókarlehúzóm nem volt, se monoblokkbehajtóm, ezeket megvettem, de mivel most először volt problémás a monoblokkom, nyilván szét kellett szedni az üzletben mert nem tudtam milyen méretű kell a helyére..Innentől vágom 113mm és kész.
-
Gézengúz
addikt
Olvastátok?
-
Gézengúz
addikt
-
Gézengúz
addikt
válasz Tothgera30 #37511 üzenetére
Szép név ez az Emily
-
Gézengúz
addikt
válasz Tothgera30 #37514 üzenetére
Mi volna? Semmi! Mondom tetszik!
-
Gézengúz
addikt
Tektro Auriga esetén az a problémám, hogy mélyen fog a fékkar, jobban szeretem ha már 1/4-ed környékén megvan a kontakt! Lehet ezzel valamit tenni? Utánállítás valahogy, esetleg kevés a hidraulikafolyadék?
-
Gézengúz
addikt
Ebben az árkategóriában mennyire használható ez az óra vajon?
-
Gézengúz
addikt
-
Gézengúz
addikt
Kenda K90-et akartam venni, nekem sose volt gondom vele, szeretem. De nem volt, erre a srác előhoz hátulról tök ugyanolyan kinézetű Chaoyang-ot. Elhoztam, bár ez is 26x1.95, kicsit keskenyebb mint az öreg Kenda. Valaki találkozott már vele? Remélem nem fürdök be vele
Képet nem találtam róla, teljesen ennek a koppintása.
-
Gézengúz
addikt
Első alu villa, állítható keménységű, lockolható, (ez nem biztos, hogy ide tartozik, de leírtam).
Szóval, a hidraulikus fék rögzítő csavarja, ahová beletekeredik a menetes villán található részbe, na az, az 3 felé szét van nyílva. Mennyi ennek a reális javítási költsége?[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
válasz Massmurderer #134673 üzenetére
Nincs 4200-es 18650, belinkeled? Max, ha van benne 2db. 2100-es.
[ Szerkesztve ]
-
Gézengúz
addikt
-
Gézengúz
addikt
Csak én szoktam úgy ragasztani ( persze csak ha nem túl nagy a lyuk és ereszt le hamar ), hogy hagyok annyi levegőt a belsőben, hogy a folt ne feszüljön túlságosan felfújt állapotban? Rossz ránézni amikor teljesen leeresztett ragasztás után teljesen összehúzza a belsőt.
-
Gézengúz
addikt
22-én akkor autómentes nap, oké.
A MÁV még mindig visz egész nap ingyenesen biciklistül, forgalmi felmutatása mellett? Kerestem, de nem találtam infót róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BMW topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Milyen házat vegyek?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest