Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Retro Retro Kocka Kuckó 2024
- Bemutató Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- Bemutató Route 66 Chicagotól Los Angelesig 2. rész
- Helyszíni riport Alfa Giulia Q-val a Balaton Park Circiut-en
- Bemutató A használt VGA piac kincsei - Július I
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [bb0t:] Gyilkos szénhidrátok, avagy hogyan fogytam önsanyargatás nélkül 16 kg-ot
- [Re:] [Krisztianby:] Az ügyintézésnek mindig ilyennek kell lennie?
- [Re:] [Mr Dini:] Mindent a StreamSharkról!
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] Gurulunk, WAZE?!
- [Re:] [attilasd:] A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [btz:] Internet fejlesztés országosan!
- [Re:] [GoodSpeed:] Új alaplap, vagy BIOS frissítés után beállítandók III. PBO - Thermal Limit lvl2
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
SoundON
tag
Pontosítanék a magnéziumos BWT kancsóval kapcsolatban. A kancsó BWT betétjéből kicsorgó víz a betét elhagyását követően valóban sokkal savasabb mint amit beletölt az ember!
Nálam a csapvíz 7,6pH, míg frissen a BWT betétből kicsorgó víz 6,6pH ami pont 10x savasabb!!!
A vizet a műanyag kancsóban hagyva egy éjszakára viszont rendeződnek a dolgok és visszaáll a betöltött 7,6pH szintre. Ugyan ezt a 7,6pHt mértem a GC műanyag tartályában is a 2 napja beletöltött víznél is. Az is lehet hogy ha valaki üveg víztartályt használ vagy befőttes üveget annál is más a helyzet, azt nem tudom.
És akkor még nem is beszéltem arról, hogy a száraz BWT betét az első pár deciliter vizet még lágyabbra szűri, míg később egyre keményebbre tehát. 130ppmről megy fölfelé 160ppm körülire nálam, ami mint tudjuk más más kávét eredményez...
...SZERINTEM A KONZISZTENS PRESSZÓKÁVÉ NEM LÉTEZIK! CSAK UTÓPIA!!!
Téma tudnivalók
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.