Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
Sziasztok!
A segítségetek kellene.
Van egy kb 4 éves Saeco Hd 8423-as gépem. Egyszer volt szervizben, és csak annyit mondott a szerelő hogy ne ecettel vízkőmentesítsem. (gondolom xar állapotba volt már a kazán)
Az elején csináltam ecettel vagy 2X amíg másra hallgattam és nem néztem utána a dolgoknak.
Ma a Müllerben vettem ilyen háztartási gépekhez való vízkőmentesítő port, át is engedtem rajta, de akár hányszor átengedem a vizet a fehér csészének az aljába ilyen nagyon apró fekete mint ha homokszemek lennének. Nem sok kb 8-10 szem, és a legtöbb leengedésnél ilyesmit tapasztalok.
Ez lehetséges hogy az Aluminium kazán darabjai? (szétszedtem kávészűrőtartó kart és kitisztítottam szóval az nem lehet)Más... Nézegettem az espresso gépeket.. az új 2015-ös Gaggiát nagyon csúnyán lehúztátok a kis kazánja miatt ami már ugye acélból van ami hosszú távon biztonságosabb mint az alu.)
Kb olyan 80 körülig tudnátok ötletet adni hogy mit érdemes venni?Újat ha egy mód van ró-
Gondolom réz nincs ilyen áron, alusat meg nem szeretnék.Válaszotok előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arc Raiders
- One mobilszolgáltatások
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest