Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ramrit
tag
Üdv mindenkinek. Micsoda jó kis topikok vannak itt,nem is gondoltam volna...
Szóval, mostanság gondoltam hogy beszerzek valami új kávéfőző masinát. Elég régóta kotyogóssal toljuk, mellette 1-2 alkalommal, ha gyorsan kell, ilyen 3in1 vackokat is (szégyen,de a gyorsaság nagy úr) :-)Az igazat megvallva, a kotyogóson sokszor érzem hogy mintha minden kv ugyanolyan lenne, mert nem szeretek laragadni kv márkáknál,mindig tesztelem az ízlelő bimbóimat, így minden fajtát iszom, főleg hosszú kv, latte formában.
Amelyik gép eddig igazán tetszett, az a családomban lévő DeLonghi volt, pedig a Szarvasitól kezdve a kapszulásokon (ezt inkább nem minősíteném) át, a Zepter (indokolatlanul drága és minősíthetetlenül hulladék kv-t főző) gépet is próbáltam, egészen az olasz profi gépekig (olyan 10000 Eurós cuccokon amiken dolgoztam is), jó persze ez utóbbi teljesen más dimenzióban mozog, mert ezek profi helyek, profi alapanyagokkal, de nem egy hétköznapi laza szerda reggel az otthonomban. :-)
Szóval vennék valami olyat, ami megbízható, hosszabb távon kibírja és napi kb. 2x főzne. Nem túl drágára gondoltam, kb.olyan 30alatt. Annyi kritérium lenne, hogy olyan kellene, ami rögtön a csészébe főz, ha duplán tudja, az se baj :-)
A fent linkelt Saeco gép megbízható?Debreceni vagyok, tippek esetleg hogy hol lehetne a multikon kívül beszerezni jó gépet? Jó áron a kávé forrásom megvan, márcsak egy baráti kis gép kellene, hogy főzzem a fincsi adagokat.
Bocs ha egy kicsit hosszúra sikeredett, de gondoltam leírom, ha már nem tudok aludni így Szent Reggel :-)
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Call of Duty: Warzone
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest