- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paljoc
tag
Azért nem eszik olyan forrón a kását, egyszerűen annyi, hogy végre éreztem mellbevágó dolgokat, amikre mindig vártam, mikor itt-ott filtert kóstoltam. De sose érkezett meg. Itt viszont megvolt a "vááááóóóbakker" érzét, már akkor, mikor megszagoltam. Dolog "szépséghibája", hogy ez az érzés 30000ft/kg-os áron érkezett!:-) Szóval marad az eszpresszó, de talán eljutottam oda, hogy érdemes itthon filtert próbálgatni mellè, mert lehet az más is annál az enyhe égetett cukor ízű, teaszerű italnál, amik formájában eddig megismertem őket.
Az íze/illata totál olyan volt mint a terasz mellett virágzó növénynek nálunk, talán trombita virág, aminek olyan tenyér méretű , tölcsérszerű fehér kelyhe van és mindegyik egy nap után elhervad. Totál az az illataroma volt.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest