Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sinisi

senior tag

Addig addig fogyasztgattam a kv-kat a fagyóból, hogy átestem a ló túloldalára és most nagyon lefogyott a készlet (kb. egy sovány csapolásnyira maradt töltet...) Gyorsegélyként a földrajzi viszonyok miatt az avx-jöhet "csak" szóba ha nem szeretnék boltit inni.

Amit legutóbb tőlük ittam az a Honduras... Maresol volt, amivel eléggé megizzadtam... a legjobb eredmény is savanykásabb (amit csak nagyon jó indulattal mondanék gyümölcsösnek) és kesernyés közép/utó ízzel jelent meg. Egyebekben akárhogy állítgattam vagy a savanyúság vagy a keserűsége dominált, vagy extra gyors lefolyásnál (7-8 mp 17g-ből 29g-nél :-) kiüresedett kesernyés (+cukorral) csokiféleség jelent meg... :/ szóval ennél a malabár is 1000 X jobban csúszott...

Most arra gondoltam, hogy megpróbálom tűlük a silver vagy gold mixet, látom, hogy az előbbi csak francia az utóbbi francia és bécsi pörkölésben leledzik... ízre javaslat? (csokisabb fajtát még mindig jobban szeretem, azonban mostani melegebb időben nem bánom, ha kicsit savanyúbb... de azért a user barátság felülírhatja az igényeket)

Új hozzászólás Aktív témák