Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• paljoc

tag

válasz emvy #54312 üzenetére

Kis adalék a Catler DB vízkőtelenítéséhez a citromsavon kívül! :DD

Tegnap nem sikerült a gyári metódussal vízkőteleníteni a Catlert, nem enged továbblépni a menüből miután leeresztettem a tartályokat, kiírja hogy "valv", azaz szerinte nem üresek a "vízmelegítők". De lehet csak nem érzékeli üresnek, mert én biza láttam ahogy kiürülnek és a csepptálca tele lesz. Úgyhogy kikapcsoltam a gépet meg vissza, ilyenkor természetesen teletölt a bekészített citromsavas vízzel és manuálisan elvégezhető a folyamat. Ezután újra megpróbáltam a menüből indítva és tovább is engedett, de a következő körben, mikor már a tiszta vizet kellett volna felszippantani, megint "valv" felirat volt. Meguntam a szórakozást itt, nem is fogok többet így vízkőteleníteni programból, mert rájöttem hogy a "desclale!" felirat eltüntethető egy sima system resettel is a manuális vízkőtelenítés után.
    A másik jelenség, hogy a kávéfőző bojler vize valóban nem jön le a bal oldali leeresztő csavar kitekerése után. Ezen lehet segíteni úgy hogy a gép elejét egy centit megemelve visszaejteni az asztalra, erre a kis rezzenésre elindul a víz kifele. Hogy utána miért érzi úgy hogy mégse, passz, de most már nem is izgat, mert a feliratot el tudom így is tüntetni.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés