Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paljoc
tag
Kis adalék a Catler DB vízkőtelenítéséhez a citromsavon kívül!
Tegnap nem sikerült a gyári metódussal vízkőteleníteni a Catlert, nem enged továbblépni a menüből miután leeresztettem a tartályokat, kiírja hogy "valv", azaz szerinte nem üresek a "vízmelegítők". De lehet csak nem érzékeli üresnek, mert én biza láttam ahogy kiürülnek és a csepptálca tele lesz. Úgyhogy kikapcsoltam a gépet meg vissza, ilyenkor természetesen teletölt a bekészített citromsavas vízzel és manuálisan elvégezhető a folyamat. Ezután újra megpróbáltam a menüből indítva és tovább is engedett, de a következő körben, mikor már a tiszta vizet kellett volna felszippantani, megint "valv" felirat volt. Meguntam a szórakozást itt, nem is fogok többet így vízkőteleníteni programból, mert rájöttem hogy a "desclale!" felirat eltüntethető egy sima system resettel is a manuális vízkőtelenítés után.
A másik jelenség, hogy a kávéfőző bojler vize valóban nem jön le a bal oldali leeresztő csavar kitekerése után. Ezen lehet segíteni úgy hogy a gép elejét egy centit megemelve visszaejteni az asztalra, erre a kis rezzenésre elindul a víz kifele. Hogy utána miért érzi úgy hogy mégse, passz, de most már nem is izgat, mert a feliratot el tudom így is tüntetni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Ukrajnai háború
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ és használt GAMER PC készletről 1-3 év garancia, számla - legjobbat a legjobbaktól!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest