Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- RetepNyaraB: kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti...(16v)
tag
válasz
paljoc #51473 üzenetére
Felzaklatott ez a teszt, úgyhogy ma hamarabb hazajöttem, hogy kipróbáljam a tegnap zsákmányolt Hondurast (meg persze a gépet). Találomra állított darálóval egy kicsit gyors lefolyással, de elsőre is nagyon bejött ez a kávé. Azt hiszem hamar el fog fogyni.
El tudom képzelni, milyen jó lehet ugyanez egy tuning GC-nViccet félretéve: bekapcs után 10-12 perccel 89 fokot mértem a kifolyó vizen ikeás húshőmérővel. Mire megtelt a nagy bögre, lement 88-ra, és villogott a kijelzőn a szám, tehát utána fűtött. Ilyet hosszabb bekapcs után nem szokott csinálni. Majd megmérem máskor hosszabb idő után.
A fejen tényleg van egy (krómozott) műanyag héj, de mögötte a bajonett fém, és éget azonnal, ezt csak egy fakír tudja 3-4 mp-ig tapintani...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest