- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT.hu
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peti...(16v)
tag
válasz
paljoc #51473 üzenetére
Felzaklatott ez a teszt, úgyhogy ma hamarabb hazajöttem, hogy kipróbáljam a tegnap zsákmányolt Hondurast (meg persze a gépet). Találomra állított darálóval egy kicsit gyors lefolyással, de elsőre is nagyon bejött ez a kávé. Azt hiszem hamar el fog fogyni.
El tudom képzelni, milyen jó lehet ugyanez egy tuning GC-nViccet félretéve: bekapcs után 10-12 perccel 89 fokot mértem a kifolyó vizen ikeás húshőmérővel. Mire megtelt a nagy bögre, lement 88-ra, és villogott a kijelzőn a szám, tehát utána fűtött. Ilyet hosszabb bekapcs után nem szokott csinálni. Majd megmérem máskor hosszabb idő után.
A fejen tényleg van egy (krómozott) műanyag héj, de mögötte a bajonett fém, és éget azonnal, ezt csak egy fakír tudja 3-4 mp-ig tapintani...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest