Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jolti
senior tag
Tegnap elfogyott az összes létező kávém itthon. De mivel nincs egy nyamvadt, normális kávébolt a környéken, amit meg egy barátom hoz megkóstolni Rióbát a metróból, csak jövő hét végén ér ide( mert ugye az is a legközelebbi 80km-re van Debrecenben...), így kénytelen voltam venni egy kávét itthon.
Blaze mindennemű intése ellenére vettem egy Dallmayr Prodomot.
Hát nem kellett volna!
De mivel itthon nincs semmi választék, így kénytelen voltam ezt venni. Ezt is Lidlben hozták most újként.
Ilyen sz@r kávét rég ittam.
Olyan savanyú mintha citromlevet innék! A nejem kérdezte is, hogy ebbe citromlevet öntöttem...
Az lenne a kérdésem, hogy lehet e valamit csinálni neki, vagy kuka? De akkor nincs mit inni. Illetve mérgemben beszaladta a spárba egy davidoffért, de az sem túl sokkal jobb. Más meg nincs.
Arra gondoltam, hogy a főzésen variálni valamit ( hűtőcsapolás, vagy valami ), vagy esetleg pörköljek rá valahogy, hátha jobb lesz?
Adjatok valami tanácsot.
Jelen állapotában kukaérett!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Dell Latitude 5330 - 13,3" touch, i5-1245U, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De mivel itthon nincs semmi választék, így kénytelen voltam ezt venni. Ezt is Lidlben hozták most újként.