- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces
addikt
ma beugrottak a húgomék hozzánk félúton bp és london között de tényleg csak pár percre, mert hoztak egy kis hazai vásárfiát viszont siettek tovább calaisba, hogy elérjék a vonatot. már rögtön azzal kezdték, hogy főzhetnék egy kofit.
én vigyorogtam, hogy hát hogyne!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
de egyből jött is a kérdés, hogy.. "neked meg milyen kávégéped van?" meg "mi az a 3 polcnyi motyó ott a konyhaszekrényben?"pedig nincs is semmi extra holmim csak néhány "zsákutca" és pár holmi amik csak úgy jöttek valami mással együtt de sosem használtam őket.
meg "te most tényleg mérlegen méred ki a kávét??" én már nem is válaszoltam csak mosolyogtam.
kb meg sem vártam hogy a szilvia átmelegedjen, mert sietni kellett. és már csináltam is, mihelyst beállt a pid a beállitott értékre. és jött a következő kérdés, hogy "az meg mi ott a kávégép mellett??"
az őrlő volt az..
.."mert a zsuzsinak egybe van az egész és tök pici a gép"... aha... - gondoltam.
mire elkezdtem tamperelni már nem is szóltak semmi, csak az asszony kommentált, hogy ez igy megy minden reggel és bla bla bla...
majd húztam egy gyönyörű duplát. pont jó lett.
aztán hugom végül azzal zárta a beszélgetést, hogy kávézót kellene nyitnom
aztán kért egy másik csészét és kettéönötte a mosogató felett a kávét, majd felöntötte a hűtőből kikapott hideg tejjel és a palijával lehúzták. közben megjegyezte, hogy jó erős ez a kávé, még a 2 deci tejjel is érezni..ő az aki facebookon a múlthéten ide-oda ömlengett, mert megnyilt a londoni frei kaffé és azóta oda szervezi a találkozóit a barátnőivel. direkt nem akartam lelombozni, hogy miféle kávét kaphatnak ott de ugye még én sem próbáltam soha. viszont nem is fogom az is biztos

jah, 10 eurós akciós lavazzám van most csak itthon. ez volt a legfrissebb a megyében.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fujifilm X
- Nintendo Switch 2
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Le Mans Ultimate
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Sérült DJI Mini 2 és DJI Mini 2 SE eladó egyben.
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)