Új hozzászólás Aktív témák

• vicces

addikt

ma beugrottak a húgomék hozzánk félúton bp és london között de tényleg csak pár percre, mert hoztak egy kis hazai vásárfiát viszont siettek tovább calaisba, hogy elérjék a vonatot. már rögtön azzal kezdték, hogy főzhetnék egy kofit.
    én vigyorogtam, hogy hát hogyne! ;]
    de egyből jött is a kérdés, hogy.. "neked meg milyen kávégéped van?" meg "mi az a 3 polcnyi motyó ott a konyhaszekrényben?"pedig nincs is semmi extra holmim csak néhány "zsákutca" és pár holmi amik csak úgy jöttek valami mással együtt de sosem használtam őket. :N
    meg "te most tényleg mérlegen méred ki a kávét??" én már nem is válaszoltam csak mosolyogtam.
    kb meg sem vártam hogy a szilvia átmelegedjen, mert sietni kellett. és már csináltam is, mihelyst beállt a pid a beállitott értékre. és jött a következő kérdés, hogy "az meg mi ott a kávégép mellett??"
    az őrlő volt az.. :))
    .."mert a zsuzsinak egybe van az egész és tök pici a gép"... aha... - gondoltam.
    mire elkezdtem tamperelni már nem is szóltak semmi, csak az asszony kommentált, hogy ez igy megy minden reggel és bla bla bla...
    majd húztam egy gyönyörű duplát. pont jó lett.
    aztán hugom végül azzal zárta a beszélgetést, hogy kávézót kellene nyitnom :C
    aztán kért egy másik csészét és kettéönötte a mosogató felett a kávét, majd felöntötte a hűtőből kikapott hideg tejjel és a palijával lehúzták. közben megjegyezte, hogy jó erős ez a kávé, még a 2 deci tejjel is érezni..

ő az aki facebookon a múlthéten ide-oda ömlengett, mert megnyilt a londoni frei kaffé és azóta oda szervezi a találkozóit a barátnőivel. direkt nem akartam lelombozni, hogy miféle kávét kaphatnak ott de ugye még én sem próbáltam soha. viszont nem is fogom az is biztos :K

jah, 10 eurós akciós lavazzám van most csak itthon. ez volt a legfrissebb a megyében.

Új hozzászólás Aktív témák