Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [gban:] Ingyen kellene, de tegnapra
- [Re:] [attilasd:] A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- [Re:] [Parci:] Milyen mosógépet vegyek?
- [Re:] [Divinity:] Google Pay használata Magyarországon
- [Re:] [bitpork:] 2024 Phautós tali zaba táblázat
- [Re:] [PSti:] A fizetős víruskeresőknek leáldozott?
- [Re:] PLEX: multimédia az egész lakásban
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
Hozzászólások
![](http://cdn.rios.hu/dl/faces/c01.gif)
Alvarez81
csendes tag
Az első próbálkozásoknál a Gaggián, Kapuczíner kávékkal, még elmentem 35-40 másodpercig, de egyiknek sem állt jól, mindegyik elkezdett savanyúbbá válni, maradtam velük a 25-30 másodpercnél, és most valahogy eszembe se jutott feljebb menni a PY kávékkal. Mondjuk a Hondurasnak nem tett jót, de az LXR-nek meg nagyon kellett, és főleg ahogy írtam is, a benne levő, és nekem tetsző Yirga íze miatt.
Ááá, még egy paraméter, amivel szöszmötölhetek a 2 szűrő, a mennyiség, és a hőfok mellett.
Elfogy a kávé, mire belövöm az ideális csapolást
Téma tudnivalók
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.