Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
válasz
Sinisi
üzenetére
Egy ilyen ph mérőhöz nem árt rendelni plusz kalibrációs port is (deszt vízbe kell önteni leírás alapján, de neten van fent videó is), mert ha kifogy az elem akkor szívás ha kb. egy hó múlva érkezik a kövi adag

A kaibrálásnál előszőr ajánlatos az előírtnál egy kicsit kevesebb vizet önteni a poharakba, aztán még vizet mindig lehet utána adagolni ha túl koncentrált lenne. Mert nálam a pont annyinál (nem sokkal de) kevesebb értéket mutatott a műszer
. Aztán már hiáb bűvészkedtem, a kövi kalibrációs adag megérkezéséig kicsit kevesebbet mutatott mint amilyen a víz keméynsége valójában volt...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Philips Sonicare Diamond Clean HX922W ultrahangos elektromos fogkefe + fogkefék
- Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand's Samurai bőrkabát! Nagyon jó minőségű bőr!
- Vostok Europe Energia Rocket GMT karóra
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- Lego autó dekoráció - RAKD A FALRA
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk dokkolókat
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. Aztán már hiáb bűvészkedtem, a kövi kalibrációs adag megérkezéséig kicsit kevesebbet mutatott mint amilyen a víz keméynsége valójában volt...