Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacuha69
csendes tag
válasz
Surda-
üzenetére
Délután én is eltöltöttem egy pár órácskát ott. Végig kóstoltam majdnem mindenkit. A legjobb élményem a CasMo-val volt, az egyik újabb kávéjuk az Aricha nevű száraz Etióp volt, ami egyszerűen zseniálisra sikerült. Nagyon jól hozta az ízjegyeket. (érett ananász, sárgadinnye, eper). A másik a Steamhouse volt, náluk csak feneketlen karral készítették a nedűt. Egy nagyon világos pörkölésű Kenyai kávéból dolgoztak, úgy hogy a kiszolgáló srác szerint ezt ők már egy fokkal sötétebbre kérték. Jó volt látni a DC Mina nevű gépet is, csak sajnos nekem nem a Tóth Sanyi mutatta be, hanem egy hölgyike csapolt vele, aki viszont nem tudott bravúrokat bemutatni az átfolyás profilozással. Viszont az amúgy alapnak számító beállításával is nagyon finom aszalt paradicsomos ízű kávét készített. Ja, és kiderült, hogy mitől van Norda víz hiány az országban. Itt kartonszámra volt mindenhol. Azzal öblögettek

Vetítettek egy videót a SCAE Hungary jóvoltából, amiben különböző tömörítési eszközöket és módokat teszteltek. Szárazanyag kioldódás szempontjából az OCD-t nem tartották a legjobbnak. Mondjuk itt csak szigorúan a mért értékekre koncentráltak. Azt ígérték később fent lesz az oldalukon a videó.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest