Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
egyrészt, azt lagoon mondta (de arra gondolt ő is, amit írni fogok). másrészt, én azt mondtam, hogy túl sokat kell esőtáncot járni vele ahhoz, hogy pontosan olyan hőfokon csináljak meg egy shotot, mint ahogy azt én szeretném. nem tudom bármikor elkezdeni, mert máshogy viselkedik a gép, ha 25 percet melegedett és ha 45-öt, nehéz fél fokon belüli shotokat csinálni egymás után, egyáltalán, nem megy, hogy odamegyek bármikor a géphez (amikor a gyerek engedi) és csapolok és tudom, hogy 92,5 fokon tettem mindezt.
ebből nem következik, hogy ha beletanul az ember és kiismeri a nyűgjeit, trükkjeit, akkor ne tudná végül elérni azt, amit akar. de pid-es gép után én nem akartam bevállalni a fentieket, így inkább eladtam.
(az már csak zárójeles, hogy a dc hőszigetelt fejéhez már végtelenszer hozzáért vince, hiába sípoltam neki, hogy vigyázzon, de én is. ez is csak kényelmi szempont, de nekem fontos, hogy nem égetem meg magam).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Battlefield 6
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- M2 // NVME // 64GB // 128GB// 256GB // 512GB //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - Ryzen5 I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest