Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • -HajTömeg-

    őstag

    válasz jolti #4051 üzenetére

    Fontos lenne kitapasztalnod,hogy mennyire kell megdarálni a kávét ahhoz,hogy jól jöjjön le.
    Kb így, ez az én kis saját sablonom :)
    Addig kell vacakolni a darálóval,míg jó lefolyást nem kapsz.
    Fontos,hogy ne szőküljön ki gyorsan,ezt is figyeld. Én is megállíthattam volna 30mp környékén,akkor már eléggé vizes..
    Mikor bekapcsolod a gépet,akkor legyen fent a szűrőkar (kávé nélkül),hogy hadd melegedjen az is,illetve a gép is hamarabb melegszik vele.
    Amikor aztán úgy döntesz,hogy most már csapolnál,akkor jöhet a kávé, tamperolás és mikor felteszed a kart,akkor ne is várj, rögtön csapolj.
    A tejhabot pedig utána készítsd el, mert a gőzöléstől visszahűl a gép.

Új hozzászólás Aktív témák