Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
madgie
üzenetére
Én véletlenül az euronics oldalán rendeltem valamit, ami a honlapjuk szerint 13 üzletben van készleten, de internetes megrendelés esetén kiszállítás a legközelebbi (helyi) üzletbe: maximum 1 hét. Aztán idézném az akkori sztorit tőlem:
" 2013.01.28-án megrendelt termék ma, azaz 2013.02.14-én a következő fázisnál tart:
Az ügyfélszolgálaton 5. alkalommal történt érdeklődésemre a korábbi 4 alkalommal hallott információk, miszerint a központi raktárba nem érkezett meg a termék a beszállítótól, a következő információkkal bővült: Az eredeti beszállítónak kiadott megrendelés leszállítás során sérülten érkezett be a központi raktárba, ezért a terméket újra kellett rendelni a beszállítótól. (Értékelem, hogy nem sózzák rám a sérült terméket, és megértem a problémát, de azt is mondhatnám, hogy nem én a VÁSÁRLÓ törtem össze a szállítmányt...)
Az ügyfélszolgálat 17 nappal a megrendeléstől számítva a következő, a várható szállítási határidőre vonatkozó információt közölte: A termék várható beérkezése a központi raktárba előreláthatóan a következő hét vége, azaz nem korábban, mint 2013.02.21. Az ezutáni legközelebbi szállítási időpont a központi raktárból az átvétel helyére az ezt követő hétfő, azaz 2013.02.25.[folytatás 2013.02.22]
Az ügyfélszolgálat 2013.02.14-i telefonos tájékoztatása alapján a megrendelt termék központi raktárba érkezése a mai napig, azaz 2013.02.22-ig várható. Mai, 2013.02.22-i telefonos tájékoztatás alapján a termék ESETLEGES várható beérkezése a központi raktárba a mai napon '13.02.22-én várható, de nem 100%. NEM VALÓSZÍNŰSÍTHETŐ, hogy a termék a következő hétfői, azaz 2013.02.25-i üzletbe szállítással megérkezne, valamint az sem 100%-ig biztos, hogy a következő, szerdai, 27-i szállítással egyáltalán megérkezne.
Abban az esetben, ha ez nem történik meg, a következő szállítás az üzletbe 2013.03.04-én várható. Semmi, és senki nem garantálja, hogy 36 nappal a megrendelésem után egyáltalán esélyem lesz hozzájutni ahhoz amit rendeltem "Mindazonáltal 26-án jelezték, hogy megjött, és átvettem a cuccot. Ami egyébként egy karos kávéfőző volt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- sziku69: Szólánc.
- Jövedelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kihal az Orion is, mint TV gyártó?
- VR topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- Robore Ur30 evezőgép - 50% kedvezménnyel
- DJI Avata drón speciális Axisflying motorokkal
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest