Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kávé Kálmán
tag
válasz
tuzpenge
üzenetére
Egy jól beállított kőtelenítőn nem mehet át olyan masszív kavics, ami az őrlőben érdemi kárt okozhat. Ezek rendszerint olyan porózus dolgok, amiknek a fajsúlya a pörkölt kávészemmel megegyezik, vagy esetleg még alatta is marad. Ezzel 10 évvel ezelőtt kísérleteztem, amikor nekem is összegyűlt 3 szem kávéimitátor "kavicsom". Fogtam őket, beleraktam mind egy duplányi szemes kávéba, vettem egy nagy levegőt, és becsűrtem a kőzet/kávé blendet egy méltányos árú őrlőnkbe (LSM 90/A). Meg sem hallottam a különbséget az őrlés zaján. Ez a valószínűség tovább csökkenthető, ha a pörkölő a jól beállított kőtelenítő után egy szintén korrektül beállított optikai válogatón is átküldi a lepörkölt kávét. Ha fajsúlyra és színre is egyezik az idegen test, akkor nem esélytelen, hogy ízben sem ver dulván oda
. A kávépörkölők nyugodt éjszakája drága mulatság.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Autós kamera eladó
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. A kávépörkölők nyugodt éjszakája drága mulatság.