- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lojzi1
csendes tag
Én igazi kütyümán vagyok, de végül a kargombokon kívül semmit nem vettem a robothoz. Igazából a nyomásmérőt is alig látom, mert túl kicsi és túl közel van, de azért segít. Már mérleget se teszek alá, mert tudom, hogy ha 95g vizet öntök rá, akkor kb. 60-62g jön ki ha végig húzom, ami egy hosszabb kávéhoz teljesen oké.
Akkor sokkal inkább vennék egy plusz kosarat meg puck-sceent , hogy ha kettőt kell húzni, akkor ne kelljen közben takarítani.
Ja, és előmelegíteni se szoktam és a papírt meg se bontottam, ez utóbbit tényleg nem értem minek.
Egyáltalán nem voltam Robot fan, sőt, kimondottan zavart a sokszor szektás megvilágosodás és rajongás, de el kell ismerni, hogy valóban jó cucc, mert egyszerű használni és nagyon jól tolerálja az előkészítés és elkészítés eltéréséit, tág határok között is stabil eredményt ad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest