Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adp
őstag
Sziasztok.
Nem annyira kávés téma de mégis. Kb. másfél hónappal ezelőtt valószínűleg covidos voltam. Teljesen elment az íz és szag érzékelésem. Az íz valamennyire visszajött a szaglásom az max 20% . Elég zavaró kávé illatából kb semmit nem érzek. Azt gondolom ez az íz érzékelésre is kihat mert azt vettem észre hogy kétféleképpen érzem a kávé izét keserű meg valamennyire savas/ gyümölcsös attól függ milyen az adott tétel pörkölése. Szóval majdnem minden kávé íze ugyanolyan ami mondjuk egy szinten van pörkölve ezt mostanában vettem észre hogy egymás mellett tudtam több kávét is kóstolni. Egyes kaják ízét is másképp érzem pl hagyma, fokhagyma. De az annyira nem érdekel. Viszont ez a kávés eléggé zavar.
Valaki járt már hasonlóképp valami praktika vagy megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple Mac mini M1 2020 - 16GB/256GB SSD - Erősebb verzió! - Szép/Megkímélt állapotban
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest