Hirdetés
- Pengeélen
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tKb.
tag
Sziasztok!
Eljutottam odáig, hogy beruháznék egy igényesebb kávéfőzőre. Annyira még nem értek hozzá, most kezdek el információkat gyűjteni ezzel kapcsolatban. Az lenne a kérdésem, hogy 50.000 Ft alatt lehetséges-e valami szuper első gép vásárlás? Néztem karos, illetve automata gépeket is. Én presszó kávét iszok, a barátnőm cappuccinot, szóval kellene, hogy legyen rajta tejhabosító. Érdemes automatát vagy inkább karos gépet venni? Azt is láttam itt az összefoglalóban, hogy milyen gépek vannak ajánlva és elég sokba kerülnek, ami érthető gondolom, mert biztosan top gépek. Láttam a neten, hogy sokan vásárolják a KRUPS EA810B-t, ami egy automata és 90 körül mozog, de külföldi oldalakon láttam ajánlva egy Delonghi EC 685 Dedicát is, ami már 50 környékén van. Szóval a kérdésem az lenne, hogy 50 alatt lehet-e minőségi egyszerű gépet venni? Ha nem annyira akkor hajlandó vagyok többet is adni érte, mondjuk a Krups áráig eltudok menni. Illetve az is kérdés lenne, hogy automata vagy karos gépre kellene beruházzak. Egyelőre nem vagyok annyira fanatikusan kávé rajongó, tehát nem a tökéletes gépet keresem végtelen pénzekért, illetve nem is nagyon van most időm ebbe ilyen szinten belefolyni, csak szimplán az otthoni kotyogós már nem tetszik és sokat járok emiatt kávéházakba, úgyhogy valami ilyesmi elgondolásom lenne.Köszönöm a választ előre is,
Szép napot mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fotók, videók mobillal
- Melyik tápegységet vegyem?
- World of Tanks - MMO
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pengeélen
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vicces képek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest