Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WarLock07222
tag
válasz
Toobee
üzenetére
Egy gyors kérdés, hátha tanulok valamit meg hátha az utókornak is megmarad ez. Én leginkább 16 gramm körüli értékeket tolok 1 adagra (250g víz), és egyelőre csak papír filterrel. Ez a 2:30-as lefolyás amiket említetek eléggé gyorsnak tűnik, és máshol is láttam már ilyen target számokat. Tudom-tudom nem a mért értékek a lényegek, hanem az íz. Na de szerintem már így is viszonylag durva örleményt használok, ettől ha durvább felé megyek szerintem már citromlé a végeredmény
Japán papírral, 01, illetve 02 műanyag tölcsérekkel olyan 3:20-3:30 körül van a teljes idő, bármit is tegyek. Mi az ami 1 perc differenciát okoz? Mert számomra ez azért elég nagy eltérésnek hangzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett
- DJI Mini 4 Pro GL, hibátlan állapotban , 1.5 év garanciával 2 akksiva, utazó táskával
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- LEGO készleteim eladóak - Bontatlan szettek (48db)
- Eladó Garmin EPIX (Gen 2) - Smart Sports Watch, Slate Gray AMOLED, komplett szett, azonnal vihető
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Japán papírral, 01, illetve 02 műanyag tölcsérekkel olyan 3:20-3:30 körül van a teljes idő, bármit is tegyek. Mi az ami 1 perc differenciát okoz? Mert számomra ez azért elég nagy eltérésnek hangzik.