Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
szerintem nincs így, mindenhol vágynak rá, más kérdés, hogy nem minden áron. én is szeretnék, de egyedül, családi segítség nélkül azért még eyg viszonylag jó fizuból is nehéz. főleg, hogy nem kezelem prioritásként, azaz nem vagyok hajlandó spórolni a kaján, cipőn, akármi, csak azért, hogy előbb legyen lakásom. később nyilván könnyebb lesz majd beleugrani, felgyorsul a folyamat, mert amit egyébként magamra költök (az előző példánál maradva jó étterem, szép ruha) az beállt egy szintre, így amivel többet keresek annyival több marad. bár egy idő után feltételezem a fizetés növekedése is lelassul. ne legyen így

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Hardcore café
- Jogász topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Haditechnika, harcászat
- Last Epoch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4676, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest