- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
-v-
addikt
válasz
inferno88
üzenetére
Innen biztos lépnék .. multihoz, de ez csak az én véleményem, én az összes kis céggel csak szoptam, ilyen kis gagyika kkv-khoz meg startupokhoz nem mennék többet, de ebben nem lehet tanácsot adni, mindenkinek más jön be.
Szeretnék sokat tanulni, új technokkal foglalkozni. Az lófütty, hogy én otthon és utazás közben képzem magam, mert az az igazi, ha a szerzett tudást használhatom a mindennapokban.
Hát én ezt nem mondanám.. azt biztos, hogy ha akarsz hosszútávon folyamatosan fejlődni (ami kb. alap ebben a szakmában), az ilyen szégyenprojekteket el kell kerülni ... húzz egy minimumot, technológiában, architectúrában, minőségben stb. az alá valóban nem szabad menni, mert annyi időd úgysem lesz soha, hogy valami legacy szarlapátolós fos mellett te még a legújabb cuccokban folyton otthon legyén. De a másik véglet se működik, sose fogsz tudni olyan projektre menni, amit nem unsz meg, vagy mindig a legjobb meg legtökéletesebb minden, mert akkor meg folyton váltogathatsz, szóval mellette az, hogy otthon PoC-olgatsz, meg saját projektjeid vannak, vagy fusiban tolsz néha valami melót, olvasgatsz, courserázol mittudomén, az nem megúszható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Satechi numerikus pad, számbillentyűzet eladó
- Apple Magic Keyboard 2, numerikus billentyűk nélküli
- AZTA !!! Új Dobozos HP EliteBook 860 16 G10 Profi Üzleti Laptop -45% i7-1355U 32/512 OLED 2,8K 120Hz
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- BESZÁMÍTÁS! 16GB G.skill Ares 2400Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4513
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest