Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
-v-
addikt
válasz
EQMontoya
üzenetére
Ennek ezer es egy oka lehet. Meg nem mintha pl. a te cegedrol ne hallottam volna mar egy csomo igen cifra sztorit
ennel sokkal mokasabbakat.
En valtozatlanul azon az allasponton vagyok, ez nem biztos, hogy barmit is elmond arrol, szamodra milyen elorelepesi lehetoseg lesz a cegnel, szakmailag emberileg jol fogod-e magad erezni, jo emberekkel dolgozhatsz-e jo kornyezetben. Szerintem ezek a fontosak, nem az, hogy a hr-es kismiujsag hanyszor csinalt segget a szajabol - sok olyan is volt mar, hogy uber korrekt hr meg recruitment utan megis szar volt az egesz. Mindenre van pelda, meg az elenkezojere is, a nagy konzekvenciat en nem vonnam le, de persze megertem, hogy ez nem a pozitiv erzeseket noveli
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ennel sokkal mokasabbakat.