- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Újabb CoffeeTime projekt készül. Asus Q170M-C és QTJ2 (i7 10750H ES)
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- thesound: Segítőkészség
Új hozzászólás Aktív témák
-
chabeee
aktív tag
Jelenlegi cégemnél május óta dolgozom, szerintem elég jól keresek viszont a meló szívás. A tavalyi évben egyedül voltam fejlesztő, egy partner céggel dolgoztunk együtt, akik beszállítóként voltak jelen. Az ő kódjukat kellett validálni, néha becsúszott egy-két hotfix issue, tervezés az implementáció végén pedig validálás. Közben én egy saját module-t fejlesztettem, amit az első 3 hónap után szinte készen átadtam, viszont voltak kisebb nagyobb javítások, de tényleges fejlesztés nem nagyon. Konkrétan 6 hónapig átmeneti időszakkal nyugtattak, miszerint, folyamatosan keresnek embert de nincs normális. (A kezdeti felállás az volt, hogy legalább egy kis csapatnyi embert szeretnének felvenni, csak én vagyok az első) decemberben kiderült, hogy a nagyobb volumenű fejlesztéseket beszállítókkal akarják megvalósítani, tehát út közben változtattak stratégián. Ehhez, felvettek egy architektet, aki segít a döntéshozatalban, validálásban stb, de a cél maradt, hogy másokkal fejlesztenének. Szerintem ez így már nem okés és lehet tovább kellene lépnem.
A jelenlegi helyzetben az architekt mellett sokat tanulok, de fejlesztési feladatra nem igen marad idő. Bevezet sok új technológiát, amiket nem ismerek, de ezek inkább devops területet érintik.
A célom az, hogy minél többet magamba szívjak, de nem devops területen. Ezért gondolkodtam el a váltáson.Erre még rájött, amit nem régen kérdeztem ebben a topicban, a bónusszal szívózás. Aminek a feltétele a saját module fejlesztésre szabott határidő tartása volt, Ezt sikerült tartani. Ennek ellenére, nem sikerült kisajtolni belőlük a 100%-os bónuszt csak 90%-ot. A magyarázat pedig: "ezzel szeretnénk motiválni, mivel mindenki tudja, hogy a 100% elérhetetlen". A fizetésemen viszont emeltek egy pöttyet, amivel hosszútávon jobban jártam.
Érdemes lenne másik helyet keresni?
A jelenlegi helyzet:
Pozició: Full-stack fejlesztő (Java és sok front-end technológia)
Bruttó fizetés: 600 ezer
Tapasztalat: 3 év
Új hozzászólás Aktív témák
- Durván ár alatt, új bontatlan gamer laptopok garanciával, UGYAN AZT KAPOD MINT A BOLTBAN OLCSÓBBAN!
- iPad Pro 11" M2 4. Gen. 2022 128GB Space Grey 92% Akku
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest