Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mandleee
tag
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Én személyesen a Macbook Prot preferálom, csak mint más opció linkeltem a Mac Prot. Még nem volt vele dolgom, csak említettem, mint elméleti opció.
"Mégis miért éri meg egy apple gépet megvenni munkára, ha a munkához valami miatt nem előírás az OSX?" Nekem nagyon pozitív tapasztalatom van vele. Kételkedtem egészen addig, míg nem volt alkalmam pár hétig használni, akkor döntöttem el, hogy soha más. Nehéz röviden válaszolni, de egy idősebb gép (3-4 éves) simán hozza ma is az elvárt szintet. Ebbe verhetetlen, valamint értékállóbb. De specifikus feladatokhoz, lehet nem a legjobb választás. Persze húzós ára van, de itt egy érdekes adat: http://index.hu/tech/2016/10/21/ibm_hosszu_tavon_olcsobb_a_mac/
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- BestBuy ruhás topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- BESZÁMÍTÁS! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest