Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cerix

újonc

Sziasztok!

Kezdő java fejlesztőként voltam szakmai gyakorlaton ~4 hónapig. A cég úgy döntött, hogy nem akar tovább foglalkoztatni, mert nem volt elég dinamikus a szakmai fejlődésem. A cég korrekt volt egyet leszámítva, hogy a senior fejlesztőktől semmi visszajelzést nem kaptam. A projekt tényleg elég nehéz volt nekem, nagyon kevés tapasztalattal kerültem be a céghez.
    Viszont sokat tanultam a különböző technológiákból (maven, hibernate, git, eclipse, junit, jenkins, angularjs).
    Szerintetek ha interjúra megyek akkor elmondjam, hogy elküldtek? Vagy mondjam, hogy közös megegyezés alapján, de mondjuk ez is majdhogynem azt jelenti, nem? :D

Csúsztam az egyetemen, de most szakdolgozat és államvizsga van csak hátra. Az angolom olvasás szinten van, szakmai leírásokat értelmezni tudom, de ennyi. (Viszont leszoktam ülni angolozni, hogy menjen az írás és a beszéd is.)
    A algoritmizálás is elég gyengén megy. Van hogy nagyon eltudok vérezni a logikai feladatokon. Viszont elméleti szinten úgy gondolom elég jó vagyok. Miért fontosabb sokkal az algoritmizálási képesség? Szerintem ezt is meglehet tanulni, de szinte mindenki csak arra megy rá.

Kezdő Java fejlesztőként mennyi bérigényem lehetne Budapesten? Én 250k bruttóra gondoltam, mivel szerintem a munkámat még felügyelni kell.

(#7325) EQMontoya: szerintem irreleváns 400k bruttó egy kezdőnek. Összetudnád foglalni, hogy számodra mit jelent egy kezdő tudás szintje? Vagy mik azok a paraméterek ami eldönti, hogy megér 400k bruttót egy kezdő?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés