Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberPunk666
senior tag
válasz
Tankblock
üzenetére
A legtöbb megyeszékhelyen az élet lényegesen olcsóbb, mint Budapesten. Ugyanahhoz az életszínvonalhoz most így saccra azt mondanám, hogy 380 elég lenne, de tulajdonképpen még kevesebb is, mert ott olyan alacsonyak az ingatlanárak, hogy nem is kell szívni albérlet mellett az önerő összegyűjtésére, mert az ingatlanok harmad-negyed áron mennek.
A jobb minőségű és árú élelmiszer is könnyebben beszerezhető, még akár olyan is, amit budapesten nem is tudsz egyáltalán, megfelelő kapcsolatok nélkül.Az IT és amúgy egész Magyarország eléggé Budapestközpontú, szóval ha nincs odaírva más, akkor érdemes alapnak ezt tekinteni. Én direkt ki is írtam, hogy Bp-n ez a helyzet.
Tudod mennyi most egy külvárosi lakótelepi lakás egy lepra 10 emeletes panelban itt? 60 négyzetméter sincs meg a lakás és 14 millióra becsülte az értékbecslő, de kb 15-16M-ért el lehet adni, ha nem sietsz és belül legalább jó állapotban van. Ezen még panelprogram sincs..
Ez pedig egy sima alacsony színvonalú lakás, nem gazdagság. Szerintem nincs is 10-12 millió alatt még lyuk se lepukkant környéken szar állapotban a fővárosban és azért is verseny van.Cserébe mondjuk vidéken a fizetés is alacsonyabb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model D/D- USB Bolti ár:10k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious Model O 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model O Wireless Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest