Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboy93
nagyúr
válasz
proof88
üzenetére
Havi 150-200 órát dolgozom, attól függ hogy jön ki a lépés. Órabérben dolgozom.
Nem tudom mennyire számít komolynak
Egy városnézős app, van egy server tabi meg több kliens, ezeket és egy hálózatot amin kommunikálnak telepíteni kell egy buszba. Az idegenvez csinál egy túrát egy online tour builderrel (ezt a részt nem én csinálom), aztán felpakolja a túrafájlt, képeket, videókat a tabikra és mehet a buli. Ahogy megy a városban a busz, a server koordinátákkal látja el a klienseket és ha nevezetesség mellett mennek el, akkor a képek, videók, infók jelennek meg róla. Szóval vegyesfelvágott van benne GPS kezelés, hálózat (pl. a videók egyszerre induljanak el a kliens tableteken), POI iránytű, média tartalmak kezelése... Nyilván az ehhez kapcsolódó sallangokkal mint túrafájl érvényességének ellenőrzése, mappa rendszer generálás, hibakezelés stbstb. Nem merem ráakasztani a "komoly" jelzőt 
Kb én is így gondoltam amúgy, köszi a megerősítést.
Új hozzászólás Aktív témák
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Megkímélt ThinkPad Ryzen 5 Pro(12x4,0Ghz)16-32RAM/256-512SSD,100% akku,vil.bilI.
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy városnézős app, van egy server tabi meg több kliens, ezeket és egy hálózatot amin kommunikálnak telepíteni kell egy buszba. Az idegenvez csinál egy túrát egy online tour builderrel (ezt a részt nem én csinálom), aztán felpakolja a túrafájlt, képeket, videókat a tabikra és mehet a buli. Ahogy megy a városban a busz, a server koordinátákkal látja el a klienseket és ha nevezetesség mellett mennek el, akkor a képek, videók, infók jelennek meg róla. Szóval vegyesfelvágott van benne GPS kezelés, hálózat (pl. a videók egyszerre induljanak el a kliens tableteken), POI iránytű, média tartalmak kezelése... Nyilván az ehhez kapcsolódó sallangokkal mint túrafájl érvényességének ellenőrzése, mappa rendszer generálás, hibakezelés stbstb. Nem merem ráakasztani a "komoly" jelzőt