- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
proof88
üzenetére
Havi 150-200 órát dolgozom, attól függ hogy jön ki a lépés. Órabérben dolgozom.
Nem tudom mennyire számít komolynak
Egy városnézős app, van egy server tabi meg több kliens, ezeket és egy hálózatot amin kommunikálnak telepíteni kell egy buszba. Az idegenvez csinál egy túrát egy online tour builderrel (ezt a részt nem én csinálom), aztán felpakolja a túrafájlt, képeket, videókat a tabikra és mehet a buli. Ahogy megy a városban a busz, a server koordinátákkal látja el a klienseket és ha nevezetesség mellett mennek el, akkor a képek, videók, infók jelennek meg róla. Szóval vegyesfelvágott van benne GPS kezelés, hálózat (pl. a videók egyszerre induljanak el a kliens tableteken), POI iránytű, média tartalmak kezelése... Nyilván az ehhez kapcsolódó sallangokkal mint túrafájl érvényességének ellenőrzése, mappa rendszer generálás, hibakezelés stbstb. Nem merem ráakasztani a "komoly" jelzőt 
Kb én is így gondoltam amúgy, köszi a megerősítést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Peugeot, Citroën topik
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gumi és felni topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RX 9070 XT 16Gb/2x16Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- HP Zbook Fury G8, I7-11850H,32 gb, 512 ssd, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET, hibátlan állapot
- Creative Sound Blaster Z SB1500 PCI-E Hangkártya
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Pixel 7 értékelésre vár
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egy városnézős app, van egy server tabi meg több kliens, ezeket és egy hálózatot amin kommunikálnak telepíteni kell egy buszba. Az idegenvez csinál egy túrát egy online tour builderrel (ezt a részt nem én csinálom), aztán felpakolja a túrafájlt, képeket, videókat a tabikra és mehet a buli. Ahogy megy a városban a busz, a server koordinátákkal látja el a klienseket és ha nevezetesség mellett mennek el, akkor a képek, videók, infók jelennek meg róla. Szóval vegyesfelvágott van benne GPS kezelés, hálózat (pl. a videók egyszerre induljanak el a kliens tableteken), POI iránytű, média tartalmak kezelése... Nyilván az ehhez kapcsolódó sallangokkal mint túrafájl érvényességének ellenőrzése, mappa rendszer generálás, hibakezelés stbstb. Nem merem ráakasztani a "komoly" jelzőt