Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
CyberPunk666
üzenetére
Általánosítani természetesen hiba, de bizony jelentős különbségek lehetnek területtől függően. Lassan 17 éve, hogy először kezdtem mainframekkel dolgozni és hiába történt ez a világ legnagyobb IT cégénél, általános üzemeltetői szinten voltunk tartva hosszú évekig, azon belül meg egy idő után megreked az ember. Nem is láttam mainframet egészen addig amíg el nem kezdtem a mostani munkahelyemen dolgozni itt Angliában, és abból fakadóan, hogy itt zajlik a szolgáltatáshoz kapcsolódó minden tevékenység, nem csak a meló egy része van kiszervezve, többet tanultam egy év alatt mint az IBM-nél 9 alatt. Aztán emellett arra is lehetőségem volt, hogy profilt váltsak és a technikai oldal mellett/helyett beleártsam magam project menedzsmentbe, jelenleg pedig client managamenttel foglalkozom. Bő két év alatt annyi minden történt velem, amiről otthon álmodni sem mertem volna, de ez nem azért van, mert Anglia hűdefasza ország, Magyarország meg semmiresejó. Például presztízsben sehol nem vagyunk, márpedig amikor egy cég székhelyet választ, akkor területtől függően ez is igen fontos tud lenni, magyarán nagyobb eséllyel találsz magasabb szintű tevékenységet folytató egységét egy adott cégnek, mint Mo-n.
Szintén személyes tapasztalatok alapján egy másik pozitívum, hogy nincs akkora szarrágás minden filléren és ez többek között a tréningek, tanfolyamok, továbbképzések kapcsán is megmutatkozik. Eltartott egy darabig míg levetkőztem az otthon megszokott nincs pénz semmire reakció miatti gátlásaimat és hozzászoktam, hogy a fejlődéshez, a szolgáltatás jobbá tételéhez szükséges dolgokra nemhogy nemet nem mondanak, hanem még meg is köszönik, hogy időt szánok rá és képzem magam, felkészülök. Irónia nélkül mondhatom, hogy őszintén örülök mindenkinek aki ezeket megtalálta otthon és normális légkörben, normális körülmények között dolgozik (és irigykedem is), de azt még véletlenül se gondolja senki, hogy ez mindenhol így van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Elemlámpa, zseblámpa
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest